Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netia parówy...

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś już pisałem o tym że prędkość neta mi spadła że mam w netii i że jestem nie zadowolony itp itd

Niby 10mb i w  grudniu było i tak dobrze około 1000kb/s po czym stopniowo spadało 2 miechy temu mialem 400kb/s tydzien temu 200kb/s  aż do teraz kiedy jest jebane 100kb/s '

Jestem tak wkurwiony że chętnie zadzwonił bym tam i tak zbeształ że o ja p******e 

płacę 50zł  a oni zamiast poprawiać jakość zaniżają zasięg mam skoro wczesniej było ok 

reset routera nie pomaga czy jak bym do nich zadzwonił to by coś pomogło ? 

PS/ Netia nie polecam awaryjne w chuy oszusty bywa okres ze niema neta i tydzien 

Opublikowano

Też nie polecam Neti. Co kurde oszusty i złodzieje. Zamówiłem Internet z routerem wifi i do dziś nie mam go A musze płacić. Dzwoniłem do tych zlodzieji A oni mowili, ze dotarł A ja kurde w śmiech do telefonu. Złodzieje i jeszcze raz zlodzieje

Opublikowano

Może do nich zadzwoń?

Raczej tutaj nikt nie pracuje w infolinii Netii.

A nie pomyślałeś że chciałem się dowiedzieć może ktoś miał podobną sytuację i jakoś ją rozwiązał ...

Opublikowano

Może do nich zadzwoń?

Raczej tutaj nikt nie pracuje w infolinii Netii.

A nie pomyślałeś że chciałem się dowiedzieć może ktoś miał podobną sytuację i jakoś ją rozwiązał ...

Pomyślałem, że każdy normalny człowiek w przypadku problemów technicznych nie robi nic innego, tylko dzwoni do pomocy technicznej, zamiast miesiącami narzekać na firmę, która może ma jakieś problemy, które nie są przecież zamierzone.

Opublikowano

Kiedyś miałem problem z rozłączaniem (router się resetował, jakby gubił zasięg, chociaż był na kablu), oraz ze zwalnianiem, skakaniem pingu itd. - wystarczyło zadzwonić, połączono mnie z technikiem który poprawił bodajże zasięg czy coś w ten deseń (nie pamiętam dokładnie co to było, ale problemy się rozwiązały)

Także dzwoń, dokładnie wytłumacz o co chodzi. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jak zamawiasz internet to masz prędkośc podaną w megabitach a programy pokazują trensfer w megabajtach, więc jak masz internet 10 Mb/s i ściągasz coś 1000 KB/s to jest równoznaczne z 8 Mb/s

RAsfepN.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Plus lepszy, 80 kb/s, trzeba wstawać o 3 w nocy, żeby normalnie skorszystać z internetu i w przypadku reklamacji dadzą ci az pięć złotych.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...