Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Changer (Cs-Changer.**)

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam problem, ostatnio jak zobaczyłem filmik na yt z Cs-Changerem, postanowiłem przetestować go, bo typek pisał że nie ma za to vaca, więc testowałem to na moim koncie głównym gdzie posiadam ok 50 euro, przetestowałem, wszystko działało, pliki się pobrały, potem po pobraniu nacisnąłem guzik czerwony tak jak typek mówił że guzik nazywał się (zapuck), ale mniejsza z tym, włączyłem to, następnie zaakceptowałem licencję, i wszedłem do csa, i zminimalizowałem grę, i nacisnąłem (załaduj FSkinChanger) uruchomiło mi się, i grałem tak z tym przez 2 dni, dzisiaj chciałem to uruchomić i był update, patrzę, pobiera mi się nastomiast gdy się pobrało to jak zwykle nacisnąłem guzik (zapuck) a potem zaakceptowałem licencję używania programu i wyskoczył mi taki błąd: ( https://scr.hu/ZR5qdg ).  I nie wiem co zabardzo z tym zrobić gdyż nie znam się na ruskim.. bo się go nie uczyłem, gdyby ktoś wiedział jak naprawić to albo zna ruski to proszę o pomoc :( Bardzo spodobał mi się ten program.

448af8ced075a.png

Opublikowano

Faktycznie! :D Dzięki Ci, leco ofensywne lajkacze :) Ale prosiłbym moderatora o nie ZAMYKANIE tego tematu. Gdyż jakby pojawiły się jakieś problemy to zawsze będę mógł tu napisać ;)

448af8ced075a.png

Opublikowano

­Przetłumaczone brzmi tak

Probujesz ściągnąć\ pobrac stara wersje programu. Odnow ja przy pomocy to CS:GO Changer.exe

Opublikowano

Probujesz ściągnąć\ pobrac stara wersje programu. Odnow ja przy pomocy to CS:GO Changer.exe

Wam tez wykrywa trojana ? 

@PrestigeMu, Ja pare razy reinstalowałem ze stronki ich Cs:Go Changer.exe i wyskakiwał ten sam błąd.. także google tłumacz to chyba nie najlepsza metoda na przetłumaczania.

@Spray12, Mi nie wykrywa żadnego trojana bo owy program go nie posiada.. a mam Avasta włączonego.

448af8ced075a.png

Opublikowano

­

Wam tez wykrywa trojana ? 

@PrestigeMu, Ja pare razy reinstalowałem ze stronki ich Cs:Go Changer.exe i wyskakiwał ten sam błąd.. także google tłumacz to chyba nie najlepsza metoda na przetłumaczania.

@Spray12, Mi nie wykrywa żadnego trojana bo owy program go nie posiada.. a mam Avasta włączonego.

Studiuje rosyjski, więc nie pierdol mi tu o jakimś google tłumacz.

@@ Wirusa żadnego nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...