Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak kluczy za restrict?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I do konca gry nie bede dostawac skinow? 

Rozjebana ta gra coraz bardziej pieprze to...

Wyluzuj. Nie do końca gry. Pograj sobie kilka meczy dziennie przez tydzień i na pewno zleci - tak było w moim przypadku za afk. :P

Opublikowano

No gram już wyobraż sobie miesiąc. Aha i mam konto 11lv i nie dostałem tam bana a nie dostaje zadnych kluczy. Skrzynki startowej też nie dostałem.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

No gram już wyobraż sobie miesiąc. Aha i mam konto 11lv i nie dostałem tam bana a nie dostaje zadnych kluczy. Skrzynki startowej też nie dostałem.

Klucze nie lecą cały czas, musisz wygrywać. Czasem możesz wygrać i 30 gier z rzędu, a nic nie dropniesz. 

Zależy czy Twoje zachowanie się poprawiło i czy zbiłeś ten chat restricted. Może mijać dopiero, gdy się go pozbędziesz. 

Nieee ja cały czas miałem keysy bo smurfuje konto w silvie a sam jestem na diamond elo. I od czasu chat restricted nie dostałem ni jednego a mija miesiąc. I na tym nowym koncie tego pierwszego boxa nie dostałem również. Wytłumaczysz mi to prosze?

A zbiłeś chat restricted?

Opublikowano

Klucze nie lecą cały czas, musisz wygrywać. Czasem możesz wygrać i 30 gier z rzędu, a nic nie dropniesz. 

Zależy czy Twoje zachowanie się poprawiło i czy zbiłeś ten chat restricted. Może mijać dopiero, gdy się go pozbędziesz. 

Nieee ja cały czas miałem keysy bo smurfuje konto w silvie a sam jestem na diamond elo. I od czasu chat restricted nie dostałem ni jednego a mija miesiąc. I na tym nowym koncie tego pierwszego boxa nie dostałem również. Wytłumaczysz mi to prosze?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Z tego co słyszałem musisz zagrać wymaganą ilość gier byś znów dostawał klucze. Zapewne zależy od długości twojego restricta. Jeśli masz jakieś wątpliwości odnośnie tego smurfa to napisz do supportu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...