Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ban za używanie SkinPreview

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym Was zapytać czy można w jakiś sposób dostać unbana za używanie SkinPreview? Pisałem dwa razy do supportu i dostałem dwie takie same wiadomości. W pewnym temacie zauważyłem post w którym było napisane że angielski support jest bardziej pomocny niż polski. Więc chciałbym się dowiedzieć czy pisanie do supportu ma jakiś sens czy lepiej zająć się wbijaniem 30 lvla na nowym koncie?

Opublikowano

Radziłbym zrobić nowe konto. Łatwo nie odbanowują, trudno przekopać się przez te formułki, a skoro używałeś, to unbana nie będzie.

Opublikowano

Wątpię, by odbanowali Ci to konto. Proponuję o nim zapomnieć i skupić się na wbijaniu 30 poziomu na nowym koncie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

lol ja już używam tego programu przez 2 msc i nie dostałem jeszcze bana :P

to radze przestac bo wkoncu dostaniesz :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry za odkop ale za programy do zmiany "skinów" rito nie daje banów :), jedynie za programy które mają wbudowane modyfikacje mape..

4521609.png

Opublikowano

Sorry za odkop ale za programy do zmiany "skinów" rito nie daje banów :), jedynie za programy które mają wbudowane modyfikacje mape..

Dają za ingerowanie w grę/pliki gry... czyli za programy do skinów również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...