Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja vs motocykliści

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie z ciekawości ^^

Jeśli dajmy jechała by policja a przed nimi scigacz i jakby chcieli go zatrzymać do kontroli, a on by zaczą uciekać to policja gonila by go czy by sobie dali spokój?

Opublikowano

Zależy, jeśli przyciśnie i tyle go widzieli to raczej odpuszczą :D ­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Zaczeliby go gonić bo ma obowiązek zatrzymać się do kontroli.

A jakby widzieli,ze w kilka sekund się od nich oddalił dużo i już go prawie nie widza to robią cos dalej? Wzywają posiłki czy co? A i co grozi za ucieczkę przed policja? xD

Opublikowano

No mają numery jego tablicy rejestracyjnej więc z namierzeniem go to nie problem. Kara za to to grzywna, areszt lub zakaz prowadzenia pojazdu.

RAsfepN.png
Opublikowano

Mają nagranie, a na nim rejestracje, więc dali by sobie dupie siana bo co może kijanka około 140 kucy i 10+ sekund do setki VS jakiś dobra ścigałka 150+kucy  3+ sekundy do setki, potem pukają do drzwi typa i kołowanie na posterunek, dalej mandat albo sprawa i bajobongo z prowadzeniem pojazdów mechanicznych na określony czas.

Opublikowano

Znaczy ja miałem sytuację podobną że prawie nam jakiś typek wjebał się bokiem w auto to zaczeliśmy go gonić i  numerami do znajomego policjanta, zgubiliśmy go w mieście ale policja miała już jego numery, wróciliśmy do domu ale oni go znaleźli jak już siedział w domu z autem  w garażu i nic mu udowodnić nie mogli :/ 

Możliwe że gdyby szybko śmignął a policja nie miała nagrania to być może nic by mu się nie stało.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Znaczy ja miałem sytuację podobną że prawie nam jakiś typek wjebał się bokiem w auto to zaczeliśmy go gonić i numerami do znajomego policjanta, zgubiliśmy go w mieście ale policja miała już jego numery, wróciliśmy do domu ale oni go znaleźli jak już siedział w domu z autem w garażu i nic mu udowodnić nie mogli :/

Możliwe że gdyby szybko śmignął a policja nie miała nagrania to być może nic by mu się nie stało.

Ale to motor czy auto?

Opublikowano

A jeśli będę miał zakryte tablice? ;)

Ktoś by miał* nie ja xD

No to możesz dać dyla i tyle Cię widzieli. Spróbuj to się przekonasz co i jak :)

Opublikowano

Praktycznie żaden samochód nie ma szans z takim litrem więc jeśli samemu się nie wypierdolisz to nie ma szans by cie złapali :D

Opublikowano

Motocykliści którzy lubią "zapierdalać" najczęściej mają zagięte tablice że widać tylko początek :) poza tym nie porównujmy nawet takiej 600cm3 do radiowozu. A lepiej uciekać w mieście bo jak wiadomo dużo samochodów i łatwiej uciec  :v

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak widzą ze jedzie ze 180 km/h to w mieście raczej sami nie ruszają bo te ich kie mają ledwo 120 koni. Zgłaszają do centrali i insygnie/vectry wkraczają do akcji. Olać na pewno nie oleja.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...