Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w prezentacji nowego serwera PVP.

Prezentacja nie jest zbyt długa ani piękna, ale mam nadzieje że treściwa. Zapraszam.

3XYFTDi.png

IP: XXX

STRONA SERWERA: XXX

PVP: TAK

MOBY: TAK

NETHER: NIE

PREMIUM: NIE

WERSJA: 1.7.X

SLOTY: 50

TYP: PVP

yvdr18q.png

Na serwerze znajduje się parę oczywistych, jak i dodatkowych pluginów, które mają za zadanie

umilić rozgrywkę na serwerze. Wymienię tutaj te najważniejsze.

xAuth

KondziuChat

ClearLag

Combatlog

CustomJoinMessage

FigAdmin

HealthBar

EnderLock

NoCheatPlus

Essentials

PermissionsEx

ServerListPlus

Vault

ScoreBoardStats

Timeismoney

CookieMonster

Pets

Na serwerze dostępna jest waluta w postaci dolarów! Dolary możesz zdobyć spędzając czas na serwerze lub zabijając na nim

innych graczy na arenie! Z dolarami możesz zrobić wszystko co chcesz! Kupić swojego własne peta, który pomoże Ci w walce lub może nowe uzbrojenie, hmm? Wybór należy do Ciebie!

gu3soxh.png

XXX

Arena nr. 1 

W PRZYSZŁOŚCI WIĘCEJ!

P3tTZyw.jpg

qmprs5e.png

aODjJ9B.png

oYaprYA.jpg

SKLEP

NOWE PRODUKTY W DOSTAWIE ;)

3TCHaO4.png

S3dT2dB.png

Zapraszamy na serwer!

wH6f2by.png

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Serwer jak każdy inny.

@AntyWarn

Świetny serwer!!!

Nie widzę, abyś nawet na niego wszedł więc na jakiej podstawie oceniasz, to że jest jak każdy inny to nie wiem.

Opublikowano

#GównoHC

Dlatego serwer jest jak każdy inny bo to jest EasyHC, inaczej mówiąc dojarka kasy z gimbusów. Zrób EasyHC bez dropu ze stone, to wtedy może serwer będzie się czymś wyróżniał wśród serwerów EasyHC.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

EasyHC bez dropu to już nie Easy Hardcore, a sam Hardcore. Wymyśl coś lepszego zanim cokolwiek "doradzisz". 

Swoją drogą myślałem nad zrobieniem zwykłego Hardcore z 3x deadami po czym gracz automatycznie dostawałby bana na jakiś czas. Co o tym myślicie?

Opublikowano

wchodzę i przeglądam o nawet ładna prezentacja, scroluję w dół i screeny TEGO SPAWNA -.- Ten oto gotowy spawn był już na milionie serwerów, żygam na jego widok. Taki ładny wstęp prezentacji a dalej takie gówno :v Ja rozumiem, że może nie umiecie ładnie budować ale co za problem zbudować coś własnego, ważne żeby były wszystkie potrzebne rzeczy na nim i minimalistycznie ogarnąć spawn. Za ten spawn jak najbardziej nie polecam, fuuuuuuuuuuuuuu

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Serwer dzisiaj o godzinie 9 zostanie wyłączony i poprawiony, tak aby wszystkie powyższe "błędy" wyeliminować i polepszyć rozgrywkę. Zostanie włączony ponownie na pewno jeszcze dziś.

Opublikowano

TO ma być prezentacja? Żadnych screenów, żadnych konkretów. Opis mizerny jak większość. Nie wejde szkoda czasu.

Haha zaś Ty

Osoba która nie miala ss z swojego serww hejtuje inne o to :D

Topic

Ten serwer nawet obok Hardcore nie lezal ;)

TEMAT

Opublikowano

TO ma być prezentacja? Żadnych screenów, żadnych konkretów. Opis mizerny jak większość. Nie wejde szkoda czasu.

Tak, to ma być prezentacja.

Skoro serwer jest w przebudowie. To przepraszam, co? Mam Ci wgrać screeny z przebudowy czy z starego spawnu?

Opublikowano

Powiem ci co masz zrobić - przebudować serwer i zrobić porządną prezentację. Inaczej tylko zniechęcasz ludzi.

Zamierzam to zrobić, ale prezentacja wcale nie jest taka zła w przeciwieństwie do tych, które są w tym dziale... Należy ją tylko uzupełnić. Proszę 4 pierwsze prezki z 4 pierwszych serwerów jakie na klikałem w tym dziale:

http://www.mpcforum.pl/topic/1545048-filipovskky/#entry13066626
http://www.mpcforum.pl/topic/1358099-iq/#entry11547633
http://www.mpcforum.pl/topic/1531775-pushmine/#entry12953526
http://www.mpcforum.pl/topic/1545551-yellowcraft/

I po zobaczeniu powyższych powiedz mi czy ta prezentacja nadal jest dla Ciebie nie porządna.

Opublikowano

Prosiłbym o kogoś z moderatorów o edycje tematu, by zastąpić hardkoc na pvp. Tak została podjęta decyzja. Aktualnie serwer jest już gotowy do gry.

Opublikowano

Serwer jak każdy inny.

@AntyWarn

Świetny serwer!!!

Nie widzę, abyś nawet na niego wszedł więc na jakiej podstawie oceniasz, to że jest jak każdy inny to nie wiem.

Już po opisie serwera widać, że jest taki jak każdy inny.

Nie zauważyłem po prostu w prezentacji nic nowego, w porównaniu do innych serwerów.

Opublikowano

@ref

+ Serwer został przebudowany na tryb pvp!

+ Na serwerze będą dostępne pety, które będą posiadały swoje, pomagające nam w walce bonusy!

+ Dodano walutę, a wraz z nią sklep!

+ Nowe kity przeznaczone specjalnie dla tych standardowych graczy, jak i vipów oraz svipów!

+ Dodano pierwszą z najprawdopodobniej 3 aren łączącą parę biomów! W planach jest, aby każda arena została osadzona w innym biomie!

+ Dodano cooldown przy jakiejkolwiek teleportacji w postaci 3 sekund!

Jeśli masz jakieś propozycje co do serwera. Poinformuj mnie w tym temacie!

Opublikowano

co do propozycji to tak sobie właśnie przeglądam ponieważ sam dodałem niedawno temat...

kiedy pokrywasz góry trawą staraj się to robić przy użyciu

/overlay 50%1,50%3

/overlay 20%1,80%3

/overlay 3

/overlay 2

dzięki temu te 4 proste komendy stworzą ci ładniej wyglądające góry ponieważ wprowadzisz

losowość pomiędzy dirtem a stone obecnie wyglada to strasznie sztucznie 

CD przy tp to słaby pomysł i popracuj nad budowlami i polecam zaopatrzenie się w 

I2C oraz GuiShop albo inny DOBRY plugin od GUI

ale co do ogólnej oceny to nie jest to moim zdaniem za ciekawy server ;x...

wygląda z SS-ów jak server na którym byłem niedawno Technikiem...

już nie jestem z powodu właśnie powolnego rozwoju tamtego servera ;x...

lubię pomagać więc jeśli potrzeba ci pomocy chętnie opowiem ci o paru rzeczach ^_^

nie wymagam ani rangi ( bo nie mam czasu aby tam wejść ) ani niczego innego w zamian

Wystarczy Steam ^_^

Opublikowano

co do propozycji to tak sobie właśnie przeglądam ponieważ sam dodałem niedawno temat...

kiedy pokrywasz góry trawą staraj się to robić przy użyciu

/overlay 50%1,50%3

/overlay 20%1,80%3

/overlay 3

/overlay 2

dzięki temu te 4 proste komendy stworzą ci ładniej wyglądające góry ponieważ wprowadzisz

losowość pomiędzy dirtem a stone obecnie wyglada to strasznie sztucznie 

CD przy tp to słaby pomysł i popracuj nad budowlami i polecam zaopatrzenie się w 

I2C oraz GuiShop albo inny DOBRY plugin od GUI

ale co do ogólnej oceny to nie jest to moim zdaniem za ciekawy server ;x...

wygląda z SS-ów jak server na którym byłem niedawno Technikiem...

już nie jestem z powodu właśnie powolnego rozwoju tamtego servera ;x...

lubię pomagać więc jeśli potrzeba ci pomocy chętnie opowiem ci o paru rzeczach ^_^

nie wymagam ani rangi ( bo nie mam czasu aby tam wejść ) ani niczego innego w zamian

Wystarczy Steam ^_^

Dzięki za rady, ale czemu uważasz, że CD przy tp to słaby pomysł?

Opublikowano

ponieważ jedynie marnuje to czas tym bardziej jeśli ktoś dowala 5sec +

jeśli chcesz aby gracze nie uciekali z PVP możesz zainstalować odpowiedni plugin sporo ich jest

ale dodawanie CD przy TP nie ma żadnego sensu moim zdaniem... gracz musi po prostu stać i czekać

Opublikowano

ponieważ jedynie marnuje to czas tym bardziej jeśli ktoś dowala 5sec +

jeśli chcesz aby gracze nie uciekali z PVP możesz zainstalować odpowiedni plugin sporo ich jest

ale dodawanie CD przy TP nie ma żadnego sensu moim zdaniem... gracz musi po prostu stać i czekać

Coś w tym jest.

Dzisiaj na serwerze dodane zostało:

+ Wyrzutnia na spawnie. Daje ona szybszą, sprytniejszą możliwość przeniesienia się na arenę.

+ Tabelka po prawej stronie gry, w której znajdują się statystyki takie jak kille, zgony, ilość graczy online.

+ Dodano wiadomości na chacie po śmierci któregoś z gracza.

+ Usunięto informacje o achievementach graczy na chacie.

+ Przebudowano chat na bardziej czytelniejszy jeśli chodzi o rangi i treść.

+ Po śmierci gracz nie traci przedmiotów z ekwipunku.

+ Na spawnie dodano kowadła, enchant na 11 lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...