Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odłamki championów

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat czysto informacyjny, bo widzę, że nie wszyscy jeszcze to zauważyli. Do sklepu w patchu 6.11 zostały dodane już oficjalnie odłamki championów w cenie 1700 IP, co oznacza, że po zakupie otrzymujemy losowy odłamek danego bohatera.

Przydaje się to właśnie do uzyskania 6/7 poziomu maestrii, czasem możemy dostać coś droższego, co też jest w sumie opłacalne. ;-)

Opublikowano

Losowy odłamek bohatera + niewielką ilość niebieskich esencji. Zauważyłem, że opłacalne jest wykupienie najpierw wszystkich postaci, które kosztują max 4800 ip, a te za 6300 otrzymać kupując 3 Hextech Mystery Champion Shard. 

maybenow.png

Opublikowano

Losowy odłamek bohatera + niewielką ilość niebieskich esencji. Zauważyłem, że opłacalne jest wykupienie najpierw wszystkich postaci, które kosztują max 4800 ip, a te za 6300 otrzymać kupując 3 Hextech Mystery Champion Shard. 

Jeżeli się nie mylę, to dostajesz losowy odłamek z puli wszystkich bohaterów, a nie tylko tych, których nie posiadasz.

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę, to dostajesz losowy odłamek z puli wszystkich bohaterów, a nie tylko tych, których nie posiadasz.

Otóż to. Tak samo jak do tej pory, mozesz uzyskać konkretnie kazdego championa dostępnego w grze.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie rozumiecie. Chodziło mi o rerollowanie 3 champion shardów, za które płaci się 5100 ip. O ile dobrze pamiętam, rollując 3 skiny nie ma możliwości by otrzymać już skin, który posiadamy na koncie. Także ten system z rollowaniem championów również musi tak działać, prawda?

maybenow.png

Opublikowano

Nie rozumiecie. Chodziło mi o rerollowanie 3 champion shardów, za które płaci się 5100 ip. O ile dobrze pamiętam, rollując 3 skiny nie ma możliwości by otrzymać już skin, który posiadamy na koncie. Także ten system z rollowaniem championów również musi tak działać, prawda?

Rerollując 3 odłamki dostajesz postać której nie posiadasz. :P

Opublikowano

@Cytrusowy_Szop

O tym właśnie piszę od samego początku.  -.-

Mylisz sie, mozesz dostac postac ktora juz posiadasz , przy tworzeniu nowych poziomow maestri masz nawet taka opcje zeby zabralo "trwalego bohatera"

Choc i tak mysle ze wykup tanszych postaci moze przyczynic sie do tego ze beda dropic drozsze :)

u1lc.png
Opublikowano

@Cytrusowy_Szop

O tym właśnie piszę od samego początku.  -.-

Mylisz sie, mozesz dostac postac ktora juz posiadasz , przy tworzeniu nowych poziomow maestri masz nawet taka opcje zeby zabralo "trwalego bohatera"

Choc i tak mysle ze wykup tanszych postaci moze przyczynic sie do tego ze beda dropic drozsze :)

@Loth Sugan Opcja z ''trwałym bohaterem'' Jest dla graczy którzy posiadają wszystkie postacie. Wczoraj kupiłem te champion shardy za IP brakowało mi 3 postaci do wszystkich i dostałem te 3 postacie. :)

Opublikowano

Czyli jak się wbije 6-7 maestrie bohatera to dostaje się ten żeton? Czy tylko można go kupić?

Nie dostaję się go za wbicie 6-7 maestrii, tylko możesz go w sklepie kupić za 1.7k pz i 195 rp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...