Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom maestri

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dotyczy poziomu 6 i 7, a jeszcze konkretniej jednej z opcji zdobycia maestri.

Rozumiem, że jednym sposobem jest wydanie 500 esencji, nic w tym niezrozumiałego

Druga opcja też logiczna, odłamek bohatera, lecz dostać ten jeden upragniony odłamek akurat do naszego bohatera graniczy z cudem.. :D

Pytanie dotyczy trzeciej opcji. Stały bohater. Co to oznacza? Jak mogę zdobyć ten 6 poziom, mająć juz dwa tokeny za ocene S-/S/S+. Jakiego stałego bohatera użyc i w ogóle o co chodzi? Patrzyłem na innych stronach ale nie jest to wyjaśnione...

Opublikowano

Powiedzmy ze posiadasz  bohatera np. Jax. Uzywasz opcji zloczenia 3 losowych odlamkow postaci na jednego  i dostajesz jaxa ktorego juz miales i to jest wlasnie to :)

u1lc.png
Opublikowano

Polega to na tym, że re-rollujesz 3 championy i dostaniesz losowego, którego już posiadasz i wtedy możesz to zamienić zamiast tych esencji/odłamku. Mogę także dodać, że do sklepu został już dodany odłamek, który pozwoli Ci dostać losowy odłamek i potem możesz to rozmienić na esencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...