Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwera XYZ

PanZagAdkOwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Od razu mówię że nie wiem czy trafiłem w dobry dział jak można by przenieść to dziękuję a teraz do rzeczy chciałem zareklamować  serwer

Nazwa:xyz

Jest to serwer Survival , Gildie , Ekonomia , Działki , SkyBlock , PvP

Są też pomysły na minigierki które robimy właśnie taki jak : Slender , GTA ,MineZ , SG , SkyWars , PaintBal i pvp z texturami broni!

Ip serwera to : xyz

Pierwsze 3 osoby dostają range VIP na miesiąc a pierwsza osoba range VIPER na miesiąc więc jeśli jesteście zainteresowani to pilnujcie czasu

Zapraszamy !                                                                                                                                                     Otwarcie 2016-06-03

Godzina 19:30

Opublikowano

Wymagane 50 postów aby umieścić wątek w dziale publikacji serwerów, dlatego twój nie zostanie przeniesiony. Kosz.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...