Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch pokona CS?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wie czym jest gra overwatch. Widzę masę komentarzy na fb pod postami z overwatchem że to super gra, zniszczy inne esportowe gry i wogóle ta gra to jeszcze raka mózgu leczy. Jak dla mnie jest to bezmyślna strzelanka w stylu dm połączona z bieganiem po ścinach itp. Za dużo jak dla mnie kolorów. A jakie jest wasze zdanie? Mi się zdaje że overwatch będzie miał swój złoty czas a potem umrze jak minecraft i zostaną przy nim dzieciaki dla których cs jest za trudny.

Legenda
Opublikowano

Nie wygra, w polsce ta gra nie przejdzie ze względu na jej cenę, w dodatku gra jest przeciętna. Ta gra dużą popularność zbierze w Ameryce. Gry blizzarda średnio wychodzą w e-sporcie (jeden wyjątek).

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Każdy wie czym jest gra overwatch. Widzę masę komentarzy na fb pod postami z overwatchem że to super gra, zniszczy inne esportowe gry i wogóle ta gra to jeszcze raka mózgu leczy. Jak dla mnie jest to bezmyślna strzelanka w stylu dm połączona z bieganiem po ścinach itp. Za dużo jak dla mnie kolorów. A jakie jest wasze zdanie? Mi się zdaje że overwatch będzie miał swój złoty czas a potem umrze jak minecraft i zostaną przy nim dzieciaki dla których cs jest za trudny.

Zbyt dynamiczna gra jak dla mnie. W polszy jest za droga i 90% graczy w Polsce gra w lola/cs'a haha.

Opublikowano

Zbyt dynamiczna gra jak dla mnie. W polszy jest za droga i 90% graczy w Polsce gra w lola/cs'a haha.

Daj mi źródło gdzie jest napisane, że 90% graczy u nas gra w lola/cs.

Opublikowano

Nie przejdzie ponieważ gry e-sportowe blizzarda dupy nie urywają. CS to legenda a overwatch to budowanie marki, markę buduję się latami (patrz steam --> dopiero 3-4 lata temu zaistniał na dobre i stał się monopolem, wcześniej był małą platformą dla cs'a). Tak samo jak hots miał wybić lol'a a co wyszło? trzecia albo czwarta gra MOBA która ma ten sam sens tylko z inną grafiką i itemami.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...