Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie bonusy w zbrojce do EXPa?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam dwie śmiertelne zbroje, takie jak w spoilerze i zastanawiam się w której chodzić, którą sprzedać czy też może mixować. Bonus na miecze jest tylko do pvp, czy na moby z mieczami też działa?

Mam obecnie 48 lvl i profesję body. Proszę o radę :)

Przy okazji chciałbym zapytać o alchemię smoczych kamieni - dlaczego nie mogę złożyć cor draconis u alchemika, mimo że mam 10 odłamków?

895111464945474368925.jpeg

577131464945474368925.jpeg

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

1.Z zbrojka to ciężki orzech Ci powiem ,ale wydaje mi się ,że u bodego 5%-10% to nie ma dużej różnicy ,lepiej więcej hp mieć.

2.Upewnij się czy na pewno masz 10szt ,rlg, odpal te misje jeszcze raz.

Opublikowano

Ok, poczekam aż jeszcze kilka osób się wypowie. Na ile oceniacie wartość tych itemów na serwerze Tortuga?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja bym wybrał pierwszą zbrojkę, 1k HP więcej jest chyba lepsze niz +5% do pz. Chociaż tamta ma 10% na strzały ... cięzko się zdecydować. Sprawdź na spocie w ktorej więcej utrzymasz. 

Co do cen to nie mam pojęcia.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Zdecydowanie numer 1. 1khp znacznie więcej ci da niż 5% do pż, a na strzały nie patrz, kd strzał i tak nie ma, a do av1 chyba z tym szedł nie będziesz. Jak dla mnie zdecydowanie opcja nr. 1

Srij9JT.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak się zastanawiam - tą drugą zbroję lepiej sprzedać czy mogę jeszcze mixować? Nie chcę być tylko stratny :P

Opublikowano

Wpadło mi 1k hp, 30 wartość ataku i abs 3 do pż. Mixować, sprzedawać? Ile warta jest?

Opublikowano

Ja bym miksował na większą ilość hp + 50 atak / 10 do pz. Zawsze moze wpasc jedno i drugie, tylko że w wiekszych ilosciach, bo te wartosci chyba nie sa zbyt satysfakcjonujace xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...