Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McLista - Premium

Gość Kubix550

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kubix550
Opublikowano

Hej! Nie wiem czy był taki temat, ale ja napiszę  B) Czy opłaca się kupić Premium na McLista? Zależy mi na stałych graczach. Może polecacie inne metody rozpowszechnienia serwera?

Opublikowano

Powiem ci że to zależy od graczy czy będą chcieli zostać na twoim serwerze najlepiej mieć domenę .pl niż hostingową reklamy np u youtuberów takich co mają nawet po 200 subskrybcji a także bym polecił ci dodać na serwer jakieś nowości robić promocję na vipy nie raz i np wykupić na jakiś stronkach reklamy i wgl.

AOWD3IA.png

Opublikowano

Jak dla mnie reklama na tej liście nie jest warta swojej ceny za podobną kwotę znajdziesz jakiegoś "jutubera", który nagra reklamę lub serię z serwera co powinno poskutkować większym przyrostem graczy. Możesz też wykupywać domeny znanych serwerów sprzed roku i przekierowywać je na swój serwer.

Opublikowano

Najlepiej wynajmij YT-bera 5k-10k, żeby nagrał serię z twojego serwera oraz daj mu kilka razy kody na rangi, żeby mógł je rozdać graczom na giveawayu. Możesz również kupić reklamę podobną do tych co się wyświetlają tu na forum.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...