Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adversary

MrRamzes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo rozbudowany serwer, po prezentacji widzę te wszystkie rzeczy wyróżniające go od innych serwerów. Nie zapowiada się żeby upadł po kilku miesiącach jak jakieś serwery RPG zrobione przez #Amatorów.

Na pewno wbiję.

893961446222509646083.png

Opublikowano

No serwer się dobrze zapowiada, ale nawet takie potrafiły się nie utrzymać długo wśród serwerów #GównoHC. Życzę powodzenia, mam nadzieję że temat będzie aktualizowany na bieżąco

PS. Nowe wieści dodawaj jako nowe posty, wtedy zapowiedź będzie trochę wyżej.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Prezentacja no nie za ciekawa. Trzeba jeszcze do niej dodać informacji (no i styl graficzny). Ale zapowiada się dobrze

100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000

Opublikowano

Wygląd ciekawie, mam nadzieję, że będzie to ciekawy serwer i nie upadnie jak te na których teraz grałem. Gdy wystartuje z chęcią zagram i dam znać jak jest rzeczywiście.

Opublikowano

@MrRamzes

Powiem tak. Prezentacja nie zawiera prawie w ogóle informacji, ale jakoś mnie zaciekawiła...

Budowle i estetyka oczywiście na plus, jedynie czcionka przy screenach jest nieczytelna.

Może zdradzicie więcej informacji? Czy wystartuje za kilka tygodni, czy dni...

Opublikowano

Piękny przykład - JAK NIE OTWIERAĆ SERWERA. Macie właśnie tutaj - powyżej...

Bez zapowiedzi z wyprzedzeniem tygodnia lub 2. Ludzie jedzą obiad z rodziną. Na starcie pojawi się parę osób a potem serwer bedzie stał pusty bo nie ma "boom" otwarcia

Opublikowano

@ratifah 

Jedni jedzą obiad z rodziną, inni się uczą, inni mają karę na komputer, a jeszcze inni śpią po sobotniej imprezie. Wybacz, nie dopasujemy się do wszystkich. 

IP: MC.MEARTH.EU - SERVER ADVERSARY

Opublikowano

Nie było tak źle. Gracze dopisali. Zaliczyliśmy naprawdę udany start. Zwłaszcza, że niektórzy jeszcze do teraz siedzą. :)

Opublikowano

Serwera nie polecam, brudna mapa, nieogar w administracji, brak doswiadczenia w prowadzeniu serwera RPG, gracze niemili, heroes niezbalansowane. Mapa to katorga.. Wybaczcie za taka ocene ale tak na serwerze jest, chcialem pomoc ale Wlascicielka" tak jak ja opisaliscie nie jest za bardzo rozmowna.

Opublikowano

Serwera nie polecam, brudna mapa, nieogar w administracji, brak doswiadczenia w prowadzeniu serwera RPG, gracze niemili, heroes niezbalansowane. Mapa to katorga.. Wybaczcie za taka ocene ale tak na serwerze jest, chcialem pomoc ale Wlascicielka" tak jak ja opisaliscie nie jest za bardzo rozmowna.

Mapa jest z początku trochę poniszczona (drzewa), a Nieogar to nick.

Jak mają gracze być mili, skoro cały czas gadasz jaki to ten serwer nie jest słaby, a co by było jakbyś Ty go prowadził. Wszyscy mieli Cię dość z graczy (do których się wliczam), a jakimś cudem administracja pozwoliła sobie siebie obrażać. Nie wiem jak właścicielka mogła nie być rozmowna, jeżeli nawet na serwerowy TS3 nie wbiłeś. Piszesz, że heroes niezbalansowane, a nawet nie wiesz jakie skille mają cooldowny, efekty, wymagane składniki etc., no ale się nie dziwie - skakałeś po wieży z cobbla mając 27lvl wędrowca (klasy startowej), cały czas obrzydzając wszystkim serwer, a na koniec oferując swoją "łaskawą" pomoc, chcąc zresetować całą mapę i wszystkie klasy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie ma nawet miesiąca, a już nową edycję chcą odpalać.

Polecam!

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...