Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Protektor

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, chciałbym powalczyć o UB na to konto, dojść do kompromisu, wiem że postąpiłem troszkę źle, uważam że Makin pod wpływem serio stresu troszkę zbanowałeś mnie już żeby mieć z głowy i tyle, wiesz że nie zbierałem nigdy prawie pkt a jak je miałem odrabiałem w szybkim czasie. Działałem i pomagałem w rozwoju MPC, WYRAZILEM swoje zdanie i zostałem zbanowany, proszę doceń chociaż najmiejszą moją pracę i dogadajmy się o UB mogę mieć nawet te 90% do odkucia chcę tutaj przebywać na starym koncie gdzie trzymałem się z fajną ekipą i robiłem swoje. Każdy powinien dostać szanse a mój wybryk nie był dużego kalibru jak na to forum, widzieliśmy większych wariatów. Nie zlewaj mnie, zaufaj mi ten ostatni raz chcę tylko użytkować na tym koncie bo namęczyłem się nad nagrodami kreatywnością i swoim czasem, wiem że to konto idzie odrobić w parę MSC ale jest to sentyment i chciałbym dostać szansę. Proszę o wysłuchanie mojej prośby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...