Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SHIGATSU WA KIMI NO USO

WWEblog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar oglądać razem z FMA:Brotherhood albo dopiero jak skończę. Z jutubowych filmów jakoś to wyglądało, zobaczę jak to wyjdzie w praniu.

Opublikowano

2/10 - serio, nienawidzę tego tytułu.

Chyba żadne anime tak mnie nie wkurwiało, jak to. Podczas seansu chciałem porzucić z 3 razy, ale dotrwałem do końca. Jednak trochę zdrowia mnie to kosztowało. Ja nie polecam.

gfgdf

Opublikowano

Ogólnie ładna kreska i jakoś nie mam zastrzeżeń, ale po 4 odcinkach nie mogę oglądać dalej. Romanse chyba nie dla mnie (chociaż Yamade i 7 wiedźm lubiłem)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Na pewno ciekawy romans i niezły wyciskacz łez i choć tytuł ten rozpatrywany w kategorii romansu jest definitywnie jednym z najlepszych nie oczkuj po nim zbyt wiele w innych dziedzinach. Nieco oklepany motyw muzyczny, kiepski motyw dramatu, ale jako romans jak najbardziej polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Anime ma sporo wad, ale też zalet. Ogólnie przyjemne, świetna muzyka, kreska w sumie też. Mozna sie wzruszyc.

Opublikowano

Świetna kreska, niesamowita muzyka(uwielbiam muzykę klasyczną xD), przyjemny romans, no i dramacik jest ok. Ogółem polecam. Tylko nie rób jak armoro i nie chwytaj się za to anime, jeśli takiej muzyki nie lubisz, a dramat Cię w*****a. :D 

Opublikowano

Już jest taki temat, więc po co zakładasz nowy.

http://www.mpcforum.pl/topic/1500906-shigatsu-wa-kimi-no-uso-dyskusja/page-1

Anime to jest skrajnym dramatem i największym wyciskaczem łez jaki kiedykolwiek oglądałem.

Niestety to produkcja dla gimbusów z wyjątkowo schematycznymi, płytkimi i irytującymi postaciami (również mnóstwo durnych wstawek humorystycznych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...