Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm za afk?

Michlo771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio opuściłem dość sporo gier i chyba 4 razy miałem kolejke z niskim priorytetem (5 razy po 20 min). Czy można jeszcze dostać perma bana za wychodzenie z gry?? Jesli tak to ile razy trzeba wyjść zeby go dostać?

1ze84zm.jpg

Opublikowano

dla takich smieci jak Ty powinny byc permy i chyba kazdy mnie poprze, po co zaczynasz gre deklu jak wychodzisz z niej co? jestes chory umyslowo, ze nie potrafisz okreslic sie w czasie czy zdarzysz zagrac mecz?

Opublikowano

Spróbuj a się przekonasz. O ile dobrze słyszałem to są permy za ciągłe wychodzenie jeżeli jesteś już karany kilkukrotnie

Opublikowano

Prawdopodobnie musisz najpierw bana na 14 dni dostać, później pare ostrzeżeń i permik, ale to nie potwierdzone.Tak mi sie tylko wydaje.

Opublikowano

Na miejscu administracji z miejsca bym dał ci perma. Przez takie wychodzenie z gier psujesz tylko zabawe innym graczom, ktorzy sobie chca pograć. Tak są permy za wychodzenie

Opublikowano

Nie ma permów za afk, kiedyś Rito sie wypowiadało na ten temat.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

A powinny byc . To jest psucie rozgrywki innym ludziom. Po pierwsze kazdy sie stara na meczach  a przyjdzie taki typek wlacza gre , 5 min na poczatku afk bo albo herbatka albo ostatnio gosc bral prysznic po starcie gry za to powinny byc kary , 10 min pogra nafeeduje staty 1/16 zaczyna flamowac innych jeszcze. I poddaje gre .

Opublikowano

Za wychodzenie nie dostałem perma na starym acc jak miałem już w tą gre wyjebane na maxa tylko za hard flame no i tak nowe konto jest choć tak wkurwiają znowu rakowe eune że next konto dostanie bana na 250 lat chyba xD

Edit: Kolejne konto poszło się j**** :D

Skt t1 kowal rip

Opublikowano

A powinny byc . To jest psucie rozgrywki innym ludziom. Po pierwsze kazdy sie stara na meczach  a przyjdzie taki typek wlacza gre , 5 min na poczatku afk bo albo herbatka albo ostatnio gosc bral prysznic po starcie gry za to powinny byc kary , 10 min pogra nafeeduje staty 1/16 zaczyna flamowac innych jeszcze. I poddaje gre .

Mówisz tak trochę o mnie :D ja tak zawsze robiłem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...