Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kobieca załoga

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tu z takim pytaniem, bo trochę nie orientuję się w tej damskiej załodze. Powoli robię ten pierwszy czołg (ta, dopiero :v ) i do odebrania mam 4 loszki. Z tego co wiem, to kobietki mają od razu swój zamiennik towarzyszy broni i moje pytanie brzmi, czy jeśli połączę 4 załogantów z tą umiejętnością (bo oni mają 100%, a dwóch ma po 50, nie wiem jak to zrobiłem) z dwoma kobietkami, które posiadają swój zamiennik to się to będzie łączyć ze sobą czy jednak nie będzie działać i muszę wykorzystać załogantki w inny sposób? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nope, nie będzie działać. Musi być załoga 1 płciowa, inaczej ani bia, ani sia nie zadziała.

Opublikowano

Powiem tyle kobiecą załogę ładuj tylko w czołgi,które będą stosowane do rozgrywek klanowych, bo np cromwell czy t37 są często stosowane przykładowo z Cromwella lecisz na Cometa to załogę męską dajesz na Cometa a na Cromwella żeńską i masz czołga klanowego, i nie załoga żeńska nie sumuje się z męską odnośnie towarzyszy broni.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...