Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting do servera europejskiego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak napisałem wyżej poszukuje hostingu do postawienia europejskiego servera. Zależy mi na cenie i wydajności servera (żeby zrealizować nasz plan na server potrzeba bardzo dużo pluginów) . Minimum 50-100 slotów na początek. Miło by było jak by istniał hosting spełniający powyższe wymagania oferujący przy okazji opcje powiększenia ilości slotów/ramu/pamięci czy całej oferty w trakcie jej trwania za dopłatą , lecz nie jest to aż tak wymagane . Hosting nie musi być polski.

Opublikowano

Polecam LVLUP.pro. Napewno po zgłoszeniu do BOKu będą mogli ci zmienić pakiet ;). Masz tam zarówno hosting minecraft jak i dobre VPSy (jak napisał kolega wyżej).

Opublikowano

Ok , ale mam jeszcze jedno pytanie . Czy przychody z servera (za itemshop) można normalnie przelać na swoje konto bankowe, czy da się tylko je wykorzystać żeby zasilić server?

Opublikowano

Na VPSie nie ma itemshopu, musisz zrobić wszystko sam.

Chyba, że wybrałeś zwykły hosting to można chyba.

Opublikowano

Na VPSie nie ma itemshopu, musisz zrobić wszystko sam.

Chyba, że wybrałeś zwykły hosting to można chyba.

Chyba żaden hosting nie oferuje wypłacenia zgromadzonych środków przez ich itemshop. W przypadku większego serwera pchanie się w hostingi to głupota, ewentualnie branie od nich vpsa, ale i tak w podobnej cenie znajdziesz coś lepszego bo nikt nie będzie brał pieniędzy za pośrednictwo. W cenie 150 zł miesięcznie możesz mieć coś takiego: http://www.soyoustart.com/pl/oferty/sys-ip-1s.xml co spokojnie powinno utrzymać twój serwer. Jeżeli chcesz koniecznie zostać przy hostingu to vps od lvlup albo sored.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...