Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agis.

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy nacie może YouTubera o nicku Agis?

Nagrywa on zwykłe filmiki, gdyby nie to k***a że zgapił on to od pewnego YouTubera.

Który ma nick " LeafyIsHere " i dokładnie to samo robi co on, i jakim cudem ma 48k subskrybentów? ;_;

Nie mam nic do niego ale niech wymyśli coś nowego a nie zgapi kogoś kontent i nawet nie powie że ściągnął od pewnego youtubera.

Porównajcie sobie filmy u agisa i u leafyishere

Agis - https://www.youtube.com/channel/UCe6xBtCXn46MedogNN01Apw/videos

LeafyIsHere - https://www.youtube.com/user/LeafyIsHere/videos

Co o tym sądzicie? Napiszcie pod spodem w komentarzu  :yay: 

chyba zaraz się nazwę pewdiepiepolska i będę bogaty...  :makka:

Opublikowano

bardzo ladnie, tego polski yt potrzebuje, nie znam nikogo innego z pl kto by to robil w podobnej formie, chwala mu za to ze sprowadza zachod do siedmiogrodu

nie ogladam, ale jezeli jest jak mowisz to bardzo dobrze, inteligetny chlop ktory widzial czego brakuje i na tym predzej czy pozniej sie wybije

­

Opublikowano

Nie rozumiem bólu o to że ktoś ściąga content z zachodu no bo przecież lepiej się wybić klnąc jak szewc dla widowni o poziomie intelektualnym ameby nazywającą się jp armią niż zrobić coś ciekawego co można pooglądać nie otrzymując w zamian raka.

Opublikowano

Pogadał o boksdelu, tylko z tego go znają i teraz takie dzieciory co nagrywają na jutube filmiki "dzieci w ceesgoł" o nim gadają.

Oglądam go od kiedy miał 3k subów i nie przestane, bo to lepsze niż ameby izakowe.

A co jeśli teraz nazwałbym cie, że podpierdalasz pomysł nagrywając film "dzieci w csgo"? A sorka, już usunąłeś.

Ale są filmy jak dołączyć do lobby które nagrywało już 20 osób.

Opublikowano

Oglądanie ludzi innych od normalnej społeczności jest w sumie zabawne. Już w średniowieczu błazn zabawiał króla, a teraz robią to youtuberzy bo bez swojej widowni są kroplą w ludzkim społeczeństwie.

To co robi ten youtuber to jego indywidualna sprawa, a wszelkie zastrzeżenia możesz sam zgłosić do supportu youtube. Oczywiście masz prawo do własnej sugestywnej opinii, ale zażalenia tutaj nie pomogą :v

Opublikowano

Hahahaha, powalają mnie szczochy wylewające rzygi na twórców takich jak Niekryty Krytyk czy Agis.

Zmiesza taki debil Agisa z gównem, bo kopiuje kogoś z zachodu, po czym uczy się w szkole wzorów z matmy czy fizyki, które defacto ktoś wcześniej wynalazł i stosował albo przeglada lolkinga w poszukiwaniu czyichś buildów do Katariny. Ale to jest już w porządku :) ?

Według mnie to, co robi Agis jest jak najbardziej w porządku, da się obejrzeć, da się czasem pośmiać, mamy coś innego niż totalne dno intelektualne w postaci Isamu, Nitro, Gimpera, Atora, Boxdela i wielu wielu wielu innych, których nawet nie kojarzę bo nie dokończyłem nawet jednego ich filmu.

Co prawda pod przykryciem satyry czy żartu, ale jest to nadal cos innego :)

Zresztą, jak sam Agis powiedział: "Jeśli zżynać, to od najlepszych" :)

sygna.png

Opublikowano

Huja mnie obchodzi czy ściąga czy nie dopoki to nie zaczyna być ściaganie hamskie w h*j. Dobry ziomek śmieszne historyjki czasem ma

Opublikowano

Huja mnie obchodzi czy ściąga czy nie dopoki to nie zaczyna być ściaganie hamskie w h*j. Dobry ziomek śmieszne historyjki czasem ma

Agis akurat zerżnął nawet mapy w cs'ie które przechodzi :D Przynajmniej nie opowiada tych samych historyjek.

sygna.png

Opublikowano

No i niech sobie rozwija kanal, brzmi to troche jak bol doopy, moze dlatego, ze Twoj kanal ma tylko 2 suby, a nagrywasz poradniki do yt, w dodatku marnej jakosci, ktorych jest masa? :) Jestes hipokryta, nie kopiuje go 1:1, wiec nie ma problemu, nie reuploaduje jego filmow z lektorem, no bez jaj przeciez

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wara od Agis'a bo on jest spoko youtuberem a gdybyś nie wiedział to teraz yt przypomina... nie wiem co przypomina, JEDEN WIELKI BURDEL, każdy zrzyna z każdego bo się pomysły kończą, gdyby nagrywał vlogi ze swoją twarzą to też byś powiedział że zrzyna od połpwy YT :v

WARA MI OD NIEGO :v

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

No i niech sobie rozwija kanal, brzmi to troche jak bol doopy, moze dlatego, ze Twoj kanal ma tylko 2 suby, a nagrywasz poradniki do yt, w dodatku marnej jakosci, ktorych jest masa? :) Jestes hipokryta, nie kopiuje go 1:1, wiec nie ma problemu, nie reuploaduje jego filmow z lektorem, no bez jaj przeciez

@Oski0202 mogę wiedzieć, dlaczego marnej jakości?

Opublikowano

bo gdyby byly lepsze to by mialy wieksza popularnosc? xD

­

Opublikowano

Mimo, że kopiuje to nigdy nie będzie na takim poziomie jak Leafy

#ENDMYSUFFERING

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngTroLLu dlaczego marna jakość? nagrywałem obsem na najwyższych...

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngTroLLu dlaczego marna jakość? nagrywałem obsem na najwyższych...

Chłopie ogarnij się okej? Marna jakość nie oznacza tylko marnej jakości obrazu...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...