Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam 2500 godzin, a dostaje od typa co ma 400/900 godzin

Momsez246

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli mam 2500 godzin a dostaje wpierdol od typa co ma 400/900 godzin na 1vs1 to znak żebym przestal grac w ta gre?
w cs gram 2 lata , jadą mnie jakies gowna co graja w to 3/4 miesiace

Opublikowano

Jeżeli czujesz potrzebę skończenia grania w tę grę to po prostu w nią nie graj. To, że ktoś lepszy Cię pokonał to raczej nie jest znak, żeby kończyć grę.

Legenda
Opublikowano

Jaką masz rangę oraz bierz pod uwagę, że konto danej osoby może byś już którymś.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Spokojnie, pograj troche na serwerach np areny 1vs1 lub jakieś aimy i z czasem wyjdzie ci to na dobre ;D 

// Jak masz wadę wzroku to okularki bo to też się przyczynia na twoje granie

Opublikowano

Tak w grach bywa, że jeden jest lepszy drugi gorszy. Czemu nie każdy jest profesjonalnym graczem?

Niektórzy wbiją globala po 200h, a inni po 5000h nie będą mieli. 

Opublikowano

masz 2500h i mge? rzeczywiście powinieneś przestać grać w csa

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

2500h? MGE? I do tego jeszcze tworzysz taki temat? 

Diagnoza jest jedna - po prostu nie ogarniasz i nie masz możliwości wybić się wyżej obecnie :)

Przestań grać, zrób sobie dłuższą przerwę... kilka tygodni.

Ja właśnie tak robię - chwilowo przesiadam się na Overwatcha, już zakupiony i gierka wciąga bardziej niż CS.

Po takiej ilości godzin (zależy jeszcze ile masz Wins MM) ranga idealnie odzwierciedla twojego skilla - który jest średni, nie jesteś ani silverem ani bardzo dobrym graczem.

Osobiście mam 1300h (700 Wins MM) i siedzę w LE grając 80-85% meczy solo - uważam się za bardzo podobnego gracza jak ty.

Często gram z typkami co mają po 300-400h ewidentne smerfy + spory odsetek cheaterów NIESTETY, większość osób ~1000h w górę grająca na mojej randze ma bardzo zbliżonego skilla do mojego.

Trzeba po prostu czekać na Prime Accounts i pewnie jeszcze kilka kolejnych większych Update zanim rzeczywiście będzie dało sięgrać na swoich prawdziwych rangach bez kosmicznej ilości smerfów/cheatów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

moja ranga to mge , przed aktualizacja rang mialem orla i sobie radzilem po 30/40 fragow na mecz. Nie daje rady ze swiezakami w tej grze

Zrób sobie może z 2 tyg przerwy. zmień czułość myszy w cs'ie na 1-2, zakup dużą podkładkę - 40/45cm około - mi pomogło i w ciągu paru miesięcy wróciłem do formy po pół rocznej przerwie wbijając na obecnym systemie supreme. Każdy potrzebuje przerwy a ''świeżaki'' to mogą być osoby, które mają 20 konto i mają ogółem 5k godzin w csgo i 5k w 1.6, na to w ogóle nie patrz :) skup się na movmencie po przerwie oraz aimie, nie wbijaj na turniejówki od razu... Potrenuj co dwa dni tego aima z godzinkę i wchodz powoli w granie mm. Tick 64 też czasami zawodzi i nie pokazuje prawdziwego skilla. 

Opublikowano

Przecież grasz dla siebie..

A tak btw. to nie słuchaj pierdolenia o robieniu sobie przerwy. Jedyną metodą na zwiększanie skilla jest gra gra gra. Jak jesteś zawzięty to rób 200-300 fragów dziennie, trenuj movement. Nadrabiaj aima np. one-way smoke'am itd.

Opublikowano

Zrób przerwę, ale od gier 5v5. Postaraj się skupić na samym movemencie, refleksie oraz aimie. Graj DM / AIM / Areny, oraz trening z botami ( aim_botz dla przykladu ) przez 30 dni. Potem wbij na matchmakery, uwierz - będzie pogrom.

Opublikowano

A może miec to zwiazek z tym że praktycznie nigdy nie trenuje graniem ? od 2 tygodni zaczalem sporadycznie codziennie po 1-2h na dmach

Sens mam 1.2 podkladke tez mam , myszka jakies scierwo za 20zl

Opublikowano

Boże po co taka afera, gościu na tą chwilę jest lepszy od Ciebie i tyle... xD

Zrób sobie przerwę albo zagraj na innych trybach bo granie cały czas na tym samym do niczego Cie nie doprowadzi.

Opublikowano

Po takiej ilości godzin (zależy jeszcze ile masz Wins MM) ranga idealnie odzwierciedla twojego skilla - który jest średni, nie jesteś ani silverem ani bardzo dobrym graczem.

Rangi w csie nigdy nie beda wyznacznikiem skilla no moze jak zrobia wszedzie 128 tick :D 

Jesli grasz na arenach 1v1 i cie typ jedzie z 400-500h to sie nie dziw ,areny a granie 5v5 to dwa inne swiaty.Pobierz mape aim botz i rob codziennie po 5-10k killi a po 2 tygodniach zobaczysz różnice :D

Opublikowano

Na początku po nazwie myślałem, że masz podobna sytuacje do mnie. Mam ~1,5k godzin samej gry (supreme) i robią mnie konta po 200-500 h, ale to na mmach. Głównie chodzi o to, że zazwyczaj są to ludzie którzy maja wh i wszędzie chodzą wcelowani, czasami bardzo dobrzy gracze na nowym koncie. Jeśli chodzi o arenki to już nie ma takiego problemu, ale zdarzało się tak że na tych społecznościówkach (arenki) też grały odpały i dostawali bana. Jeśli wgl nigdy nie trenujesz to przynajmniej polecam na rozpoczęcie dnia pogranie sobie dm / dm only hs i robienie z 200-300 killi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...