Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abonament

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończy mi się umowa w orange, i chciałbym gdzieś przejść do innej firmy. Tylko zależy mi na ofercie bez telefony i dużą ilością internetu, do 30zł/mies. Coś polecacie.

Opublikowano

Jeżeli prowadzisz firmę, to pakiety firmowe z PLAY. W przypadku klienta indywidualnego też polecam play. Za 35 zł abonamentu, bodajże dostaniesz 25GB neta, nielimitowane sms, mms i połączenia.

Opublikowano

Jeżeli prowadzisz firmę, to pakiety firmowe z PLAY. W przypadku klienta indywidualnego też polecam play. Za 35 zł abonamentu, bodajże dostaniesz 25GB neta, nielimitowane sms, mms i połączenia.

Podeślij linka do tego 35zł dla kilenta indywidualnego.

Opublikowano

Ja tam jestem w play i gorąco polecam, płacę trochę drożej, ale mam internet nielimitowany wifi/router domowy + 3x internet nielimitowany w telefonach oraz mmsy i smsy razem z dzwonieniem bez limitu. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Skąd Ty to wyciągnąłeś... xD

Podeślij linka do tego 35zł dla kilenta indywidualnego.

Musi być abonament? Oprocz nju nic atrakcyjnego raczej nie znajdziesz, ale to podmarka orange.

W mixach będzie lepsze pole do popisu z internetem.

Opublikowano

Ja place 50 w plusie i mam nielimitowane smsy, mmsy, polaczenia i bodajze 1GB internetu ale tak czy siak to nielimitowane lte, nawet w domu z wifi nie korzystam tylko na danych siedze :D Jeszcze play ma super oferty, ja osobiscie bym byl zadowolony gdyby nie te smiecie i szuje (konsultanci, telefoniczni pseudo doradcy). Raz dwa dni sie dobijalem az do salonu poszedlem i sie dowiedzialem ze im system padl.. Tak ogolnie oferty gorąco polecam :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...