Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam otóż niedawno dostałem bana na głównym koncie i moje pytanie brzmi następująco :

-Czy da się odwołać od niego ???

Jest to blokada permanentna prawdopodobnie za używanie Mk LoL lub Bot Of Legends ....

(Słyszałem że jakoś można )

+ Screen 

+ Tak , picowałem support Rito ale bez skutku :D 

Z góry dziękuje ... ! 

post-1036584-0-48789000-1464818861.jpg

post-1036584-0-94641000-1464818896.jpg

9529414390371061036584.jpeg

Opublikowano

Nie da się, jeżeli cheatowałeś na swoim koncie. Poza tym pisząc to, że Twój brat używał wspomagaczy, wpłynęło tylko negatywnie na samo odwołanie już na starcie.

Opublikowano

Jeśli używałeś zakazanych programów trzecich na swoim koncie to support jest w stanie to sprawdzić i potwierdzić. Po wykryciu takiego programu nie masz najmniejszych szans na pozytywne odwołanie się od bana.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli używałeś zakazanych programów trzecich na swoim koncie to support jest w stanie to sprawdzić i potwierdzić. Po wykryciu takiego programu nie masz najmniejszych szans na pozytywne odwołanie się od bana.

Kłóciłbym się z tym, w 2015 krótko po nowym roku pisałem już 3 wiadomość na temat mojego bana, 3 dni wcześniej kupiłem rp za 200zł, napisałem że ban był niesłuszny i że robię chargeback'a, do teraz śmigam na tym koncie, teraz bez skryptów bo jest to mój main :)

Opublikowano

-Czy da się odwołać od niego ???

Jest to blokada permanentna prawdopodobnie za używanie Mk LoL lub Bot Of Legends ....

za mk dawali un, a bola perma

(Słyszałem że jakoś można )

juz nie mozna, nikogo nie przepuszczaja

+ Screen 

+ Tak , picowałem support Rito ale bez skutku  :D 

nie wiadomo czego bys im nie napisal, nie da rady

Z góry dziękuje ... !

.  

Opublikowano

Na samym początku napsisałeś już, że na Twoim koncie został zainicjowany jakiś skrypt i ktoś z niego korzystał. Jeszcze rok temu pamiętam na koncie kolegi dosłownie RAZ odpaliłem gre na skrypcie, była to gra customowa bez botów. W dniu kiedy była fala banów ( 30 stycznia 2015 ) to konto również zostało zablokowane a kolega do dzisiaj mi to wypomina ;) Możesz próbować swoich sił ze spieraniem się, ale czy to pomoże? Mi po dłuższej konwersacji z supportem ( ok. 3 stron ) nie udało się skrócić chociaż bana. Support RIOTu nie jest na tyle głupi, aby uwierzyć w proste wymówki dlatego widzisz, czasami warto sobie odpuścić pewne sprawy.

mogNI2J.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...