Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ekipy

AutoJazda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na wakacje planuje rozpocząć jakiś projekt z serverem minecraft :p

Serverów miałem mnóstwo, liczba graczy była w granicach 30-50 ponieważ nie były to jakieś wielkie projekty :D

Szukam osób 4fun, z czystej przyjemnosci

Potrzebuję : 

Grafika (trzeba odjebać dobrą prezentacje :'D) , otrzyma range na serverze + serverze TeamSpeak + coś sie wymyśli ;p

Reklamatora - jesteś ogarnięty? Potrafisz dobrze zareklamować? Pisz :p

Youtubera - kwestia dogadania się, minimum które ustalam to 500 subów ;p

Ewentualnie Adminów i Helperów, ale to sprawa już drugorzędna ponieważ posiadam zaufanych kolegów którzy mają opanowane zarządzanie serverem :p

Server bylby na 50 slotów, jeżeli gracze utrzymywaliby się oczywiście ta liczba została by zwiekszona + zakupiony zostałby dedyk ;]

Co do typu servera, to juz przedyskutujemy w pełnym gronie ;p

Nie mówie,że chce utworzyć jakąś siec serverów, zależy mi na tym aby znaleźć chętne osoby które nie mają co robić i z chęcią spędza z nami czas ;p

Wymagania :

15-16 lat, współpracowałem z ludzmi w wieku 18-20 lat i też nie było najgorzej

Ogarnięcie, to przedewszystkim

Opanowanie...

Troche wolnego czasu, będą to wakacje 

0 zamuły

Znajomość komend,umiejętnosc dogadania się z ludzmi

No i pozytywne nastawienie i 0 spiny! :'D

Oczywiście uprzedzam, będzie to dopracowany server, niby profesjonalnie a tak naprawdę amatorsko :D\

Zależy nam na zgarnięciu fajnej ekipy i spędzeniu miło czasu

To tyle

Piszcie na PW , będe starał się odpisywać 

Więcej informacji wkrótce!

POTRZEBUJE BUDOWNICZYCH X2! PW PW! :)

GG : 58263910

e7ea36277c9c38eaf2fe0cd4cab15016e7066421

Opublikowano

Jeżeli oferujesz coś innego niż jakaś ranga (mam na myśli wynagrodzenie pieniężne) to napisz na pw/telegram/gg.

Opublikowano

Ja jestem chętny w 100% wydajesz się być ogarnięty i co najważniejsze masz doświadczenie. Mogę wam zaoferować moja działalność na twitchu! Znajomość pluginow, wiele pomysłów oraz pomoc w zarządzaniu serwerem.

Opublikowano

Ja chciałbym mam 17 lat ogar potrafie wykryć każde cheaty oraz ogarnąć chat oraz graczy chciałbym żeby nie było spamu jeżeli serwer bedzie miał dużo graczy jestem wstanie sponsorować serwer dużą kwota 3 cyfrową mam też fajne mapy umiem też promowac na listach itp jeżeli jesteś zainteresowany chętnie pomoge napisz na pw

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam nazywam się Maciek mam 19 lat i uczęszczam do technikum informatycznego w Rzeszówie. Od 6,5 lat zarządzam serwerami minecraft przygodę z grą minecraft zacząłem w 2009 roku na początku uczyłem się komend, potem nastała chwile gdzie zostałem helperem na serwerze feerko.pl serwer był 500 slotowy grało tam od 100-230 osób dziennie spędziłem tam 2 lata. W wieku 14 lat zacząłem myśleć nad swoim serwerm. Po roku planowania ruszyłem z serwerem na początku jak na każdym serwerze było kiepsko grało tam 35 osób potem jakoś serwer bardziej ruszył i zaczęło przybywać graczy grało tam 50-150 graczy w godzinach szczytu  ale serwer upadł ponieważ nie miałem już pieniędzy na jego utrzymanie i zapytasz czemu jak grało tyle osób ponieważ zyski z graczy były nie wystarczające żeby opłaci maszynę i technika też dodam ze od 3 lat bawię się w budowanie budowałem spawn na mc4u.pl gdzie byłem tam moderatorem też budowałem na centrumpvp.pl i jaśmc.pl co jeszcze moe dodać mogę dodać ze jestem osoba która jest spokojna nie wchodzi w konflikty i jeżeli jest jakiś problem to potrafię  go szybko i bezboleśnie rozwiązać jestem też osoba której nie trzeba powtarzać i też potrafię znaleźć sobie zajęcie.kontakt gg : 53465199

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...