Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekoladki z biedronki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może to nie jest jakies forum medycyny, ale zapytam. Dwa dni temu zjadlem 1 czekoladek z biedronki i do dziś kręci mi się w glowie, boli mnie brzych, chce mi się wymiotowac, chodzę to toalety. Czekoladki były ważne do 2017r

Czemu tak po nich mam? Jakies uczulenie na jakies nadzienie, które było w nich czy co. Dodam, ze tabelki nic nie pomagają

Help.

Admin Cienia
Opublikowano

Osobiście zgłosiłbym się na pogotowie ale jeśli wolisz pisać to na forum to też spoko, tyle z mojej strony ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Osobiście zgłosiłbym się na pogotowie ale jeśli wolisz pisać to na forum to też spoko, tyle z mojej strony ;)

O chyba zaraz tak zrobie

Opublikowano

Możliwe, że czekoladki pod wpływem czynników zewnętrznych zmieniły lekko skład chemiczny, więc twój organizm zapewne automatycznie na nie reaguje. Tak jak Ci polecono udaj się na pogotowie ratunkowe jeżeli jest bardzo źle.

Opublikowano

Też chodzę do toalety.

Czyli mówisz, że przez jeden dzień zjadłeś tylko "1 czekoladek" ? Jeżeli tak to pewnie przez to masz te objawy, słodyczy nie je się na pusty żołądek.

Opublikowano

Pójdź może do lekarza, jeśli masz jakieś uczulenie na składnik nadzienia to lepiej żebyś się o tym dowiedział

Opublikowano

1 czekoladka to naprawdę groźna ilość w takiej dawce mogą występować dodatkowe symptomy takie jak : dzuma,malaria,gruzlica,tyfus,aids,osteoporoza,guzy odbytu no i rak trzustki,płuc,gardła no i dupy.

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Mamusi czy tatusia  nie ma w domu że nie ruszysz dupę i zapytać się  ?

Bo to dziwne że małe dziecko w domu choruje a nikt nawet nie raczył zauważyć. Znieczulica w rodzinie że aż po pomoc na forum trzeba lecieć ? 

Czekolada się nie psuje, może leżeć latami. Zresztą zepsuta śmierdzi a skoro jej nie czułeś po zapachu odwiedź lekarza a nie zwalaj swojego bólu dupy na czekoladkę.

Następny idiotyczny post dzieciaka który nie ma co robić z czasem. 

up. Stawiał bym ba raka mózgu, w razie rzygania należy sprawdzić zawartość tkanki mózgowej w rzygach. Jeśli będzie jej zbyt dużo wymieszanego z nadzieniem z czekoladki należy uzupełnić ubytek wciskając zamiast jej  siano albo słomę, niestety lekarz nic tutaj nie poradzi poza dobiciem cierpiącego ewentualnie uzupełni ubytki siankiem.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mamusi czy tatusia nie ma w domu że nie ruszysz dupę i zapytać się ?

Bo to dziwne że małe dziecko w domu choruje a nikt nawet nie raczył zauważyć. Znieczulica w rodzinie że aż po pomoc na forum trzeba lecieć ?

Czekolada się nie psuje, może leżeć latami. Zresztą zepsuta śmierdzi a skoro jej nie czułeś po zapachu odwiedź lekarza a nie zwalaj swojego bólu dupy na czekoladkę.

Następny idiotyczny post dzieciaka który nie ma co robić z czasem.

up. Stawiał bym ba raka mózgu, w razie rzygania należy sprawdzić zawartość tkanki mózgowej w rzygach. Jeśli będzie jej zbyt dużo wymieszanego z nadzieniem z czekoladki należy uzupełnić ubytek wciskając zamiast jej siano albo słomę, niestety lekarz nic tutaj nie poradzi poza dobiciem cierpiącego ewentualnie uzupełni ubytki siankiem.

1. Nie nie ma ich.

2. Fakt, dzieckiem jeszcze jestem bo nie mam 18 lat.

3.Chciało ci się to pisać? Mi by się nie chciało. Pozdrawiam.

Opublikowano

A może to zwyczajna grypa żołądkowa?­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Tak się kończy robienie zakupów w biedrze

Że niby co, sklep sprzedaje trucizny? Przecież tam takie same produkty jak w każdym innym.

MOJA DIAGNOZA: JESTEŚ PSEM. NIE MOGĄ JEŚĆ ONE CZEKOLADY.

Po jednej czekoladce z biedronki masz takie objawy, gorzej jak byś taką samą zjadł z lidla, to  byś miał 2x gorzej...

Albo masz uczulenie, albo wymyśliłeś sobie objawy, bo akurat zjadłeś czekoladkę to zwaliłeś na to. Mocarza nie ćpałeś? xD

Idź do lekarza, powiedz mu co się dzieje, bo nie ma opcji żeby czekolada w tak dużym rozmiarze Cię uszkodziła.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...