Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skladam pc Porady odnosnie sprzetu

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Skladam pc i mam watpliwosci . Mam problem jaka wybrac plyte glowna . Musi byc pod socket 1151 . Gdyz zalezy mi na procesorze i3 6320 ( nie pytajcie dlaczego ten procek (gram w gry ktore chodza na jednym rdzeniu i sa online a ten procek da mi to czego chce ) :D . Plyta glowna ktora obrabiala by 4k :) ( fajnie by bylo lecz nie koniecznie ) . Plyta glowna w granicach 500zl max jaka bedzie najlepsza ? Jakies dobre chlodzenie do cpu ? Obecnie zastanawiam sie nad Be Quiet Dark rock 3 .  Nie wiem jak z zasilaczem narazie wybralem taki SilentiumPC Vero M1 600W 80Plus dlatego ze ma zabezpieczenia itp itd i jest modularny . Ramy hyperx 32gb lub cos innego polecicie w tej cenie z jak najmniejszym opoznieniem ?

Obecnie mam Obudowe zalman r1

Dysk ssd toshibe q300(bodajze) 120gb

Hdd wd black 2tb

msi r9 270x 4gb

Na nowe czesci chce przeznaczyc no max 2 tysie w porywach do 2200 z groszami . 

BUM

Opublikowano

Tylko nie rozumiem dlaczego miałbyś kupować właśnie TEN procesor, skoro możesz kupić wiele lepszy za ten hajs, a 32gb ramu to nie wiem po jaką cholere ci ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...