Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można trafić na listę powjrzanych (overwatch) poprzez jak ktoś cię zreportuje (np za haxy) na faceitach, deathmatch, uproszczony itp. Bo często oglądam overwatche i zawsze to jest mm. Czyli, że report np. na dm lub faceit są nie ważne??

Opublikowano

nie są ważne

Dlaczego wy się wypowiadacie jak gówno wiecie?

Te reporty normalnie się liczą jak każde inne. Gdzieś po forach chodzi plotka, że na OW lecisz jak dostaniesz więcej jak 5 raportów dziennie.

Opublikowano

na społecznościowych są nie ważne. 

z faceitem to nie wiem

ale na dead-meat'ach to normalnie są ważne mi się wydaje.. Bo widziałem dema takie.. 

Opublikowano

nie są ważne

Te reporty normalnie się liczą jak każde inne. Gdzieś po forach chodzi plotka, że na OW lecisz jak dostaniesz więcej jak 5 raportów dziennie.

o uj skislem :D jak chcialeś zabłysnąć to trzeba bylo sie brokatem upierdolic :D,reporty na faceicie xDDD kisne xDD taa 5 reportow dziennie jebnij sie w ten leb :D.

Nie sa ważne overwatch lapie tylko na mmach 

Opublikowano

nie są ważne

Chyba ty raczej gówno wiesz. Overwatche są tylko i wyłącznie z mmów . spolecznosciowe czy jakies deathmatche c***a mają do tego

Opublikowano

o uj skislem :D jak chcialeś zabłysnąć to trzeba bylo sie brokatem upierdolic :D,reporty na faceicie xDDD kisne xDD taa 5 reportow dziennie jebnij sie w ten leb :D.

Tylko ja wyraźnie zaznaczyłem, że to plotka z tymi 5 raportami, ale taki idiota jak ty, bo inaczej cię nazwać nie można, tego nie ogarnął. : D

A reporty liczą się ze wszystkiego (po za społecznościowymi, bo nie doczytałem, że o to mu chodzi), tak samo możesz reportować graczy z poziomu ich profilu na steam. Jakby się nie liczyły to by ich nie było. Wydaje się wam, że Valve tak sobie najebało możliwość raportowania na DM, dostanę 50 reportów jednego dnia i c***a mi się stanie? : D Chcecie powiedzieć, że można sobie odpalać full rage cheata na DM i c***a z tego będzie? Pojebało was.. To jak założę sobie świeże konto, nie będę grał MMów to jak mam czystego cheata to mogę sobie grać na full rage? xD

A prawda jest taka, że nikt nie wie jak to działa na 100%.. Jedyne co jest na 100% pewnie to to, że cheater prędzej, czy później ma bana. Także bardziej prawdopodobna jest moja wersja.

Opublikowano

6 reportów i wsio.

Dlatego jak nie chcesz dostać OW. To graj 1 mecz rage na 24h, najlepiej z teamem oczywiście. Ty OW nie dostaniesz, a oni będą wyboostowani.

Dodatkowo, jak wbijałeś np 3 lvl, i grałeś rage na dm, wiele osób Cię reportowało, to przed zagraniem mmów, też musisz poczekać, bo te reporty z ow, przekładają się na mmy. :) 

Testowane przeze mnie, http://steamcommunity.com/id/zobatogosciu - tu macie przykład, na to, że reporty z dmów itp, też wliczają sie do mma. :)

Opublikowano

nie są ważne

Akurat ty wiesz tyle samo co on xD . 11 reportów = overwatch. WIEM bo sam gram 2x mecze rage z kumplami w 5 i do tej pory 0 bana ;) 

­

6 reportów i wsio.

Dlatego jak nie chcesz dostać OW. To graj 1 mecz rage na 24h, najlepiej z teamem oczywiście. Ty OW nie dostaniesz, a oni będą wyboostowani.

Dodatkowo, jak wbijałeś np 3 lvl, i grałeś rage na dm, wiele osób Cię reportowało, to przed zagraniem mmów, też musisz poczekać, bo te reporty z ow, przekładają się na mmy. :)

Testowane przeze mnie, http://steamcommunity.com/id/zobatogosciu - tu macie przykład, na to, że reporty z dmów itp, też wliczają sie do mma. :)

2 Mecze rage można grać jak grasz premade z kolegami :)

Dowód : http://steamcommunity.com/id/ffefefefefe

nie są ważne

Chyba ty raczej gówno wiesz. Overwatche są tylko i wyłącznie z mmów . spolecznosciowe czy jakies deathmatche c***a mają do tego

Reporty z Upro/DM itp wliczają się w reporty z MM'a czyli załóżmy że grasz 5 meczów rage na upro i potem wchodzisz na mma i grasz rage SAM i dostajesz to 9-8 reportów i lecisz na overwatcha ;) 

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

nie są ważne

Akurat ty wiesz tyle samo co on xD . 11 reportów = overwatch. WIEM bo sam gram 2x mecze rage z kumplami w 5 i do tej pory 0 bana ;)

­

6 reportów i wsio.

2 Mecze rage można grać jak grasz premade z kolegami :)

Dowód : http://steamcommunity.com/id/ffefefefefe

nie są ważne

Reporty z Upro/DM itp wliczają się w reporty z MM'a czyli załóżmy że grasz 5 meczów rage na upro i potem wchodzisz na mma i grasz rage SAM i dostajesz to 9-8 reportów i lecisz na overwatcha ;)

A no, co do grania z kolegami, to masz rację. :)

Opublikowano

­10 dokładniej mówiąc

Tylko ja wyraźnie zaznaczyłem, że to plotka z tymi 5 raportami, ale taki idiota jak ty, bo inaczej cię nazwać nie można, tego nie ogarnął. : D

A reporty liczą się ze wszystkiego (po za społecznościowymi, bo nie doczytałem, że o to mu chodzi), tak samo możesz reportować graczy z poziomu ich profilu na steam. Jakby się nie liczyły to by ich nie było. Wydaje się wam, że Valve tak sobie najebało możliwość raportowania na DM, dostanę 50 reportów jednego dnia i c***a mi się stanie? : D Chcecie powiedzieć, że można sobie odpalać full rage cheata na DM i c***a z tego będzie? Pojebało was.. To jak założę sobie świeże konto, nie będę grał MMów to jak mam czystego cheata to mogę sobie grać na full rage? xD

A prawda jest taka, że nikt nie wie jak to działa na 100%.. Jedyne co jest na 100% pewnie to to, że cheater prędzej, czy później ma bana. Także bardziej prawdopodobna jest moja wersja.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

nie są ważne

Tak i jest to w 90% prawdziwa plotka, chociaż nikt tego oficjalnie nie potwierdził. 

@Edit

Chodzi mi o raporty, czyli potwierdzenie w OW prawdopodobieństwo cheatowania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...