Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda playsound- jak jej użyć w skrypcie?

malixik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Proszę Was, już kolejny raz o pomoc, a mianowicie chciałbym dodać na moim serwerze określone dźwięki po wykonaniu określonych komend, które zawarte są w napisanych skryptach.

Tak naprawdę to nie mam pojęcia w jakiej formie użyć komendy, używam w ten sposób lecz nie taki efekt chciałem uzyskać.

execute player command "playsound block.lever.click master @p"

aby dźwięk się wykonał, bez ukazania informacji o tym tego na czacie:

[21:07:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] Odtworzono dźwięk 'block.lever.click' graczowi malixik

post-1243623-0-69587300-1464809653.jpg

Efekt jaki bym chciał to tylko usłyszeć określony dźwięk, bez informacji o jego wykonani na czacie.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano
play raw sound "block.lever.click" at player 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Nie działa w żadnej formie: :(

[22:23:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] Can't understand this condition/effect: play raw sound "block.lever.click" at player (funkcje.sk, line 100: play raw sound "block.lever.click" at player')
[22:25:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] Can't understand this condition/effect: execute command "play raw sound "block.lever.click" at player" (funkcje.sk, line 100: execute command "play raw sound "block.lever.click" at player"')
Opublikowano

Posiadasz dodatki: wildskript, skquery ?

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

tylko skquery lecz czy można to zrobić bez dodatkowych pluginów. Znasz może stronę, z komendami jakach można użyć za pomocą skript i skquery ? to może sam coś znajdę.

Dzięki za wsparcie JimForce :yay:

Opublikowano

Nic innego nie znajdziesz... Uwierz znam się na skryptach 2 - 3 lata.

Musisz mieć wildskripta i skquery bez tego nic nie obejdziesz...­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...