Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ban bez powodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam miałem "konto" na którym ani razu nie włączyłem "cheata" konto dzisiaj zostało zbanowane za "cheata" często grałem z osobą która wiedziała ,że na innym koncie używam "BOLA" i chyba ta osoba co grę wysyłała na mnie zgłoszenie .... zagralem z tobą osobą conajmniej 70 gier aż wreszcie dostałem bana na koncie na któym ani sekundy nie używałem "BOLA"

Jak się odwołać żeby to sprawdzili... jestem pewien ,że zgłoszenie wysyłała jedna osoba. Bo jakieś inne randomy nie daliby reporta za cheata bez powodu... i to w dodatku ,że jestem słabym graczem grałem dla zabawy... nigdy nie robiłem żadnego carry game... 

CO zrobić z takim fantem?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Podaj kod ("datę") bana. Nie mogłeś dostać bana na tym koncie, jeżeli nie używałeś na nim żadnych programów trzecich.

Jeżeli naprawdę jest tak, jak mówisz (w co wątpię), to leć do supportu.

---

@S0NikX, czyli jest jak mówisz - ban za raporty (9001). 

Możesz napisać (edytuj post), czy nie dawałeś zagrać na swoim koncie jakiejś osobie?

Swoją drogą statystyki nie mają nic do sprawdzania tych gier przez Riot Games. :P

Opublikowano

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 9001.

Nie za bardzo rozumiem date odbanowania..

na koncie nie używałem nic takiego tak jak mówie mój koleś robił sobie żarty i wysyłął na mnie reporty.. bez jaj... mam gry np 1-7.. hołm okiemwidać ,że grał tu jakiś słaby graczanie maszyna"BOL" do zabijania

nie widze nigdzie opcji na odwołanie się od tego.... pomożecie ? bo to są jakieś jaja...

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano
Zamiast tworzyć kłopotliwe systemy, powszechnie ograniczające smerfowanie, staramy się szukać precyzyjniejszych rozwiązań, które skupiają się konkretnie na punktach zapalnych. Dla przykładu — jeśli odkryjemy, że jakiś gracz używa swego smerfa do czynnego utrudniania gry i przeszkadzania innym graczom, podejmiemy bezpośrednie działania wobec tego konta, a w niektórych przypadkach również wobec głównego konta tego gracza.

wypowiedz ritomajstrow co do banow

Opublikowano

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 9001.

na koncie nie używałem nic takiego tak jak mówie mój koleś robił sobie żarty i wysyłął na mnie reporty.. bez jaj... mam gry np 1-7.. hołm okiemwidać ,że grał tu jakiś słaby graczanie maszyna"BOL" do zabijania

nie widze nigdzie opcji na odwołanie się od tego.... pomożecie ? bo to są jakieś jaja...

Napisz na facebook do nervariena kiedyś dostał perma bana "za czity lub za cos w tym stylu" i jakos go odbanowali może Ci jakos poradzi co zrobił ;)

Opublikowano

Napisz na facebook do nervariena kiedyś dostał perma bana "za czity lub za cos w tym stylu" i jakos go odbanowali może Ci jakos poradzi co zrobił ;)

nie za cheaty, tylko za referalle, który robili jego widzowie, więc nie złamał regulaminu, tylko riot sie pomylił.

Opublikowano

Jak chcesz się odwołać pisz do supportu, tu nic nie zdziałasz.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@S0NikX

Piszesz że na tym drugim koncie nic nie używałeś, lecz wcześniej na innym tak. Teraz od nowego patcha jest ptk w regulaminie, że jeżeli jedno konto zostanie zbanowanie to reszta kont również. Myślałem że tylko metin dąży do samounicestwienia, ale ok. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...