Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zerwanie usług z orange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy jest możliwość zerwania umowy z ORANGE, (NEOSTRADA) bez kary?

tzn internet jest strasznie słaby.. wyrzuca mnie od 6 do xx razy dziennie ostatnio tak bany podostawałem na kazdej chyba grze gdzie jest system matchmaking.

jako ze sie przeprowadzilem rok temu neta mam od lipca gdzies, wtedy nie wiedzialem ze w nowym miescie jest multimedia, vectra... neostrada to najgorsze gówno które miałem w calym moim zyciu

Opublikowano

Przy 60/70 pingu praktycznie nie ma opóźnień, więc nie rozumiem Twojego problemu.

Jeśli wywala Ci internet, to zadzwoń do pomocy technicznej Orange, nikt inny za Ciebie tego nie zrobi.

Opublikowano

60-70 pingu to nie opoznienie ? a co powiesz ze enemy ma 30 pingu. a i do tego dodajmy ms,y które są miedzy 90-100 i sie nie da grac 

nie mam zamiaru dzwonic do tej pomocy znowu przyjedzie technik i gowno zrobi bo te debile mają problem z XDSL k***a

Opublikowano

Przy 60/70 pingu praktycznie nie ma opóźnień, więc nie rozumiem Twojego problemu.

Jeśli wywala Ci internet, to zadzwoń do pomocy technicznej Orange, nikt inny za Ciebie tego nie zrobi.

Co, ja gram cały czas na 90-100pingu i daje rade.

Ping 60-70 to dobry ping.

XDDD nie ośmieszajcie sie prosze was :D chyba nigdy nie graliscie na 20-30 pingu XDD.30 pingu a 70 to jest w c**j i jeszcze troche różnica :D.

Zadzwon do orange powiedz ze internet dostaje pierdolca moze ci naprawia go 

Opublikowano

Też męczyłem się z tym. Miałem mieć cały czas 10 mb , ale było zaledwie 0.08 mb cały dzień, więc umowa zerwana bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...