Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Crackowanie kont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może ci antywirus usunął też tak miałem ;p pobierałeś to od bastka , bo ja też tego używam od wczoraj.

najwyzej napisz do neigo na pw pomoze ci mi wczoraj pomogl.

Opublikowano

Być może ci antywirus usunął też tak miałem ;p pobierałeś to od bastka , bo ja też tego używam od wczoraj.

najwyzej napisz do neigo na pw pomoze ci mi wczoraj pomogl.

tylko nie wiem czy jest sens sie w to bawić, bo jak nawet jednego ogarnietego konta dziennie nie zdobede to mi sie nie chce :p

Opublikowano

Hah, uwielbiam takich ludzi co zabierają się za coś o czym nie mają kompletnie pojęcia i do tego oczekują że efekty będą natychmiastowe haha !

Do tego jest potrzebny program z funkcją brute force np.sentry mba/bardzo dobra lista proxy/robienie dobrego combo/czas i szczęście

Opublikowano

co muszę zrobić, żeby łamał też konta, których hasła od loginu różnią sie kilkoma znakami np?  Jest to możliwe?

Opublikowano

­Jezus Maria! NA cholerę bierzesz się za coś czego nie potrafisz?????? Zagadnij po co jest "lista combo"

Rozumiem, że ty wszystko od początku potrafiłeś.Nie masz nic sensownego do napisania to lepiej nic nie pisz.

Opublikowano

­Jezus Maria! NA cholerę bierzesz się za coś czego nie potrafisz?????? Zagadnij po co jest "lista combo"

wiem po co jest combolista, ale czym zrobic taka o jakiej mowilem bo tym programem co mam nie jest to mozliwe.

Opublikowano

Rozumiem, że ty wszystko od początku potrafiłeś.Nie masz nic sensownego do napisania to lepiej nic nie pisz.

co muszę zrobić, żeby łamał też konta, których hasła od loginu różnią sie kilkoma znakami np?  Jest to możliwe?

xdxd

no ale takie rzeczy to mozesz poczytac najpierw a nie takie glupotki pisac na tym forum, trzeba miec leb zeby hasla ludzi zgadywac, jeszcze zeby miec jak najwiecej hitsow. Scrap username'y + jakies boskie hasla = some quality accs.

30 lvl unverifed inactive to jest jedyne warte konto, im wiecej champow tym bardziej rare ( nie liczac limited skinow aka cs riven ) 

Dobra, można zamknąc temat, pochwale się tylko że na 130 kont, trafiłem na 20 z 30 levelem :)

Pewnie verifed. Ale GJ, btw, na jakim serwie szukales?

I tak wszystkie serrwery są przesaczone tymi crackerami, teraz znalezc cos jest coraz ciezej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam jedno pytanie - może nie wnosi nic do tego tematu ale : 

Można by było ustawić jakoś crackowanie konto do innej gry czy coś w tym stylu? Dałoby się - czy to tylko działa na lolu ?xD

.

Opublikowano

xdxd

no ale takie rzeczy to mozesz poczytac najpierw a nie takie glupotki pisac na tym forum, trzeba miec leb zeby hasla ludzi zgadywac, jeszcze zeby miec jak najwiecej hitsow. Scrap username'y + jakies boskie hasla = some quality accs.

30 lvl unverifed inactive to jest jedyne warte konto, im wiecej champow tym bardziej rare ( nie liczac limited skinow aka cs riven ) 

Dobra, można zamknąc temat, pochwale się tylko że na 130 kont, trafiłem na 20 z 30 levelem :)

Pewnie verifed. Ale GJ, btw, na jakim serwie szukales?

I tak wszystkie serrwery są przesaczone tymi crackerami, teraz znalezc cos jest coraz ciezej.

na eune, znalazlem jedynie jedno konto z niezweryfikowanym emailem, 42 championy, 4 skiny, silver 4, ale i tak uwazam to za sukces jako że to był pierwszy dzień :P

Opublikowano

Nie chciałbym tworzyć nowego tematu, może tutaj mi ktoś pomoże :D Po tak 8 minutowym działaniu, proces trafia szlag i laguje jak cholera, zajmuje 100% procesora, wie może ktoś co się z tym dzieje?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Nie chciałbym tworzyć nowego tematu, może tutaj mi ktoś pomoże :D Po tak 8 minutowym działaniu, proces trafia szlag i laguje jak cholera, zajmuje 100% procesora, wie może ktoś co się z tym dzieje?

ale przy crackowaniu czy scrapowaniu? bo jak przy crackowaniu to zmniejsz sobie liczbe tematow, ja przy dobrym kompie ustawiajac 1000 musialem go zresetowac bo by wybuchł xD

Opublikowano

ale przy crackowaniu czy scrapowaniu? bo jak przy crackowaniu to zmniejsz sobie liczbe tematow, ja przy dobrym kompie ustawiajac 1000 musialem go zresetowac bo by wybuchł xD

W tym problem, że ustawiając niższe tematy dalej to samo się dzieje. Mógłbyś mi na PW wysłać tego Lol Crackera, którego Ty używasz?

ezgif.com-resize.gif

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...