Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy pod serwer Easy Survival

PanZoRRo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam wszystkim! Tak jak w temacie szukam ekipy do stworzenie serwera Easy Survival – ludzi, którzy robią to z zamiłowania, bo jeżeli szukał bym kogoś komu chciałbym zapłacić to mój portfel w sekundę zrobił by się pusty a na głowie miałbym masę kredytów aby opłacić ekipę.  Chciałbym by był to dopracowany projekt dlatego też czasowo powstawanie takiego serwera mogło by trochę potrwać. Nie chcę robić kolejnego pseudo serwera, który upadnie po miesiącu lub będzie się ciągnął latami a graczy nie będzie przybywało. Myślę, że co do uprawnień to będą one nadawane w zależności od wkładu włożonego w utworzenie serwera oraz umiejętności danej osoby. Nie szukam ludzi dla których będę zleceniodawcą a takich, z którymi można stworzyć coś fajnego i mają umiejętności by realizować swoje jak i moje pomysły wprowadzając je na serwer. Ze swojej strony mogę zaoferować opłacanie hostingu gdy serwer już powstanie.  Jeżeli ktoś byłby zainteresowany taką współpracą to zapraszam do wypowiedzi tutaj lub na moje PW. Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze opinie i pytania.

Opublikowano

@Veecon jakie twoje serwery miały tryby?

Jeśli potrafisz zrobić Forum Serwera to PW

Opublikowano

Witam, chętnie pomogę ci przy serwerze. Mam na imię Kamil i mam 16 lat. Mieszkam w Gdyni. Posiadałem rangę administratora na wielu serwerach easyhc. Ubiegam się o rangę moderatora/administratora. Chciałbym się dostać ponieważ posiadam doświadczenie. Jestem aktywną osobą, mogę poświęcić dużo czasu na serwer, przeważnie w godzinach popołudniowych. Potrafię też zrobić forum serwera na silniku mybb i ipb. Mogę też placic skladki. Mój nick na serwerze to SkaV. Jeśli chcesz więcej szczegółowych informacji napisz na pw :)

PS. mój skype to: skaryfikator

Opublikowano

Jestem w stanie podjąć współpracy jako moderator / admin lub przyszły technik

Mam 18 lat, aktualnie (po wakacjach) będę w 3 klasie technikum informatycznego. Mam zamiar być programistą więc kontakt z pluginami/kodem jest dla mnie przyjemny i czuje się w nich swobodnie.

Prowadziłem wiele serwerów (jeszcze za czasów bety kiedy był silnik przed bukkitem). Kolejną zaletą jest pomysłowość. Często wpadam na pomysły które mogą urozmaicić serwer, jako przyszły programista jestem w stanie nauczyć sie pisania skryptów lub później pluginów. m.in technikiem chciałbym być w przyszłości bo chce się z tym zaznajomić. 

Przyznam że miałem przerwe paromiesięczną od pluginów więc nie jestem z nowościami na czasie ale to jest kwestia 1 dnia bym sobie poczytał i ogarnął wszystko.

Ortografie znam perfekcyjnie, lubię rozmawiać z graczami, pilnuje regulaminu, dużo czasu i "miłości <3" poświęcam w serwer.

W wielkim skrócie, oferuje CZAS, KWALIFIKACJE, CHĘCI I ZAANGAŻOWANIE

Kontakt

Mail : [email protected]

facebook : https://web.facebook.com/dawid.kacprzak.50

posiadam Ts'a i discorda

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...