Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP ADC

Resco.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiego ADC opłaca się OTP ?

Vayne to już klasyka, wiec jej mi nie proponujcie :P

Kazdym ADC mi się bardzo przyjemnie gra, wiec pytam, którym się najbardziej opłaca grać i która po ogarnięciu może zasiać chaos na Summoner's Rift xD

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Twitch

-Pasywka świeta

-Niewidzialnosć na Q

-Slow

-Obrażenia w czasie

-Ulti z mega zasięgiem

Minus

-Słaby przed 6 

-Bez dobrego supporta ssie.

Opublikowano

Lucian jest od dawna stabilnym pickiem na poziomie god tieru. Jest mobilny, posiada bardzo duże obrażenia, jest czesto granym pickiem i sie nie nudzi. Lepiej grać nim niz przeciwko niemu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Tristana jes świetnym pickiem.

Ma bardzo dobry burst z E+AA+W+AA+R - w momencie dostawania dmg z R, dostaje się również nastackowane E. W late game można pominąć W, jeżeli jest na wystarczającym poziomie.

Wg mnie jest mobilna - po prostu musi zabijać. 1 kill = reset z W, który ma ogromny zasięg i pozwala skakać przez (nie jestem 100% pewny) najgrubsze ściany w grze.

Może odepchnąć i skontrować wszelkie R Fiddlesticka (gdy wycastuje również), W Alistara, E/R Luciana etc.

Skaluje się z late game - jej zasięg co poziom wzrasta, na 18 lvl ma 676 zasięgu. Pozycjonowanie się i orbwalking to klucz do sukcesu.

Łatwy push, ale ciężej się nią freezuje linię. Dodatkowo czasem można na pierwszych poziomach stracić lasthity przez jej E. 

Dosyć długo się trzyma w mecie - kilkanaście miesięcy? Jeszcze przed reworkiem była top 1 adc i większość temu nie przeczyła. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...