Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

71333451697153674578.jpg

SHA256:     820912e3061c11eae3cf0584020db3f2b9b1a653dcbf369f393e258a360edcd4

File name:     LoL Account Checker.exe

Detection ratio:     0 / 55

Analysis date:     2016-05-05 09:23:17 UTC ( 1 minute ago ) 

https://www.virustotal.com/en/file/820912e3061c11eae3cf0584020db3f2b9b1a653dcbf369f393e258a360edcd4/analysis/1462440197/

Jaka jest różnica między tym lol Checker a innymi?

Lol Account Checker bazuje na sprawdzaniu oryginalnego konta ,które jest modyfikowane.Program jest zrobiony szczegółowo i ma większą wydajność i nie ma błędów! Jeśli znajdziesz błąd ,należy mnie powiadomić ,a ja go naprawie jak najszybciej. Checker aktualizuje się automatycznie wraz z wersją gry.

Jak używać?

Aby dodać konta do checkera ,otwórz okno ,a następnie możesz dodać swoje konto do checkera , konta także można importować z wszelakich baz danych w formacie;

Login:test

Hasło:test

Następnie kliknij przycisk "Start",żeby zacząć sprawdzanie, twoje konta zaczną pojawiać się w panelu ,jeżeli tak się nie stanie kliknij w okienko[Tam gdzie się importuje] i spojrzyj na dane konta.Możesz również w każdej chwili program zatrzymać ,a następnie go wznowić.

Można również importować i eksportować sprawdzane konta, które chcesz zobaczyć później.

Wymagania dla programu:

Windows7+

NetFramework4.5+

Eksport:

Wyeksportuj swoje konta do pliku JSON

Bazy 100k ACC:

Udostępnie jak będzie 10like pod tematem.

Opublikowano

Witam mam problem,gdy odpalam "Account Checker" to pojawia się komunikat "Program LoL Account Checker przestał działać" :/ Pomoże ktos?

Jeśli pomogłem daj + ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a skad wziac tą baze kont ? interesuja mnie tylko konta na rosji :3

Musisz zrobic combo liste, musisz miec scraper i program do dopisywania hasel.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem po miesiącu nie obecności można na tym forum udostępniać bazy danych? jak nie to piszcie PW to wam wyśle.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie nie posiadam komputera, ale pod koniec września będę miał nowego i napewno sprawdzę sobie ten program i zdobędę parę kont. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...