Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy][Build] Yasuo

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka pytań.

Runy pod attack speedy żeby jak najmniejszy cooldown był? Runy mistrza Yasuo: arkata działają?

I build pod Phantom Dancer > Trinity i co dalej?

Opublikowano

pd > trinity/ie to główne itemki które powiedzmy zawsze sie buduje na yasuo, reszta jest sytuacyjna typu dead man, botrk, bloodthirster itd. - pooglądaj jego streamy, nie ma uniwersalnego buildu.

runy jak najbardziej działają ale możesz też grac na redach ad, na zoltych armory i na niebieskich mpen, na quintach ad - dosyć uniwersalne, jeżeli chcesz się snowballować

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

29% att speedu działa i to konkretnie, ale na taka riven albo renektona polecam Ci poleciec z 19% i 8ad na start dla lepszych trade'ow

dancer>trinity>butki> a potem  sytuacyjnuie aczkolwiek jak prawie zawsze lece dead man i bt

arkadata leci ogolnie tak :

9armora 12mr i reszta attspeedu

Opublikowano

@121217914

Ale powiedzmy jeżeli nie wiem pod na kogo jak się budować to pd i trinity zadziała teraz lepiej niż stattik i ie? Np: na enemy yasuo?

Opublikowano

@121217914

Ale powiedzmy jeżeli nie wiem pod na kogo jak się budować to pd i trinity zadziała teraz lepiej niż stattik i ie? Np: na enemy yasuo?

w 6.11 trinity dostalo nerfa, nie daje juz krytyka wiec obawiam sie ze wracamy do budcowania ie zamiast trinity

nie rozumiem pytania ziomek, na Yasuo bez wzgledu na matchup zawsze sie gralo dancer+trinity a  potem sytuacyjnie, tak samo na Irelii, zawsze budujesz Trinity, nawet jak przegrywasz linie  przykladowo na Riven

Opublikowano

Chodziło mi o to że enemy Yasuo zbuduje sobie to ie + stattik i czy jak ja zbuduje pd + trinity to wygram z nim trade? Nie spotkałem się jeszcze z takim bo do Yasuo wracam.

Opublikowano

Chodziło mi o to że enemy Yasuo zbuduje sobie to ie + stattik i czy jak ja zbuduje pd + trinity to wygram z nim trade? Nie spotkałem się jeszcze z takim bo do Yasuo wracam.

pojedynek 1v1 to tak naprawde mechanika a nie build takze to nie ma AZ TAKIEGO ZNACZENIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...