Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spowolniona myszka CS:GO

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem poniewaz mam spowolniona myszke w csgo kiedyś tak nie miałem, przez to spadłem z mge do g4, Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

W jakim sensie spowolniona, zmniejszone dpi czy imput lag?

Opublikowano
No i co z tego jak zmienie jak nadal jest spowolniona ? w tym zasranym csgo tylko tak mam a w cs 1.6 jest zarabiscie

Opublikowano

No i co z tego jak zmienie jak nadal jest spowolniona ? w tym zasranym csgo tylko tak mam a w cs 1.6 jest zarabiscie

ale co ty rozumiesz przez "spowolniona"? xD otwórz konsolę, wpisz sensitivity 6 i już nie będzie spowolniona

Opublikowano

ale co ty rozumiesz przez "spowolniona"? xD otwórz konsolę, wpisz sensitivity 6 i już nie będzie spowolniona

jak ruszam nią to spowalnia szie przy szybkich ruchach i  trudno jest wycelować i wcale nie chodzi tutaj o sensitivity bo w cs 1.6 i csgo mam tak samo a w cs 1.6 wszystko chodzi idealnie 0 spowolnień

Opublikowano

Kolego, sprawdź czy masz wyłączoną opcje "Zwiększ precyzję wskaźnika" w opcjach myszy w panelu sterowaniu, oraz ustawiony bezpośredni odczyt w ustawieniach CS:GO / Klawiatura i Myszka.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Moze masz wlaczona synchronizacje pioniowa. Wyjeb ten shiet

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Jak grałem na podkładce to przy szybkich ruchach myszka ''stała'' w miejscu (troche sie ruszała) , pomogło granie bez podkładki.
Myśle że mam złą podkładke , ale co ja moge wiedzieć :D

Opublikowano

Czekaj na synchronizacje poniowa daj na zawsze wylaczone.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

O7Kc8dF.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...