Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Leona

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuja mnie terazniejsze runy pod Leone , dobre runy wybieram? Jesli nie to prosilbym co pozmieniac i dlaczego.

post-1089644-0-89549800-1464700104_thumb.png

Opublikowano

Supportów zawsze interesuje większa przeżywalność, bez znaczenia jest czy są tankowaci czy tez nie dlatego używaj żółtych flatów z hp. Do wiekszego bursta polecam marki ad, quinty armory żeby mieć cokolwiek na start oraz naturalnie magic resisty na glyfach.  Z dodatkowym życiem oraz obrazeniami z runek, twoje wymiany na linii będzie jeszcze silniejsze. Skalowanie hp na supporcie ma sens tylko na Sorace, ale na całej reszcie graj z flatami hp bo early musisz przeżyc bez feedowania, a do tego potrzebne jset życie. CDR są dobre na Leonie, ale uwazam ze dodatkowe AD jest jeszcze lepsze, a co do runek z maną, nie ten typ supporta; na Leonie wchodzisz raz i porzadnie, tak by zabić dlatego ważny jest timing z inicjacja, nie ma sensu srać co chwile E jeśli ma się nie trafiać lub co gorsza, wchodzić w przeciwników kiedy jest się na straconej pozycji.

Oto moja propozycja runek dla Leony:

http://prntscr.com/baocg3

Opublikowano

Dzieki za wyjasnienie , zmienione.

Zeby nie zakladac nowego tematu jakie masterki proponujesz? Bo znalazlem ale nie wiem czy dobre , chcialem wycwiczyc ja do perfekcji. Bo z samym buildem mysle ze sobie radze .

Opublikowano

Dzieki , czyli masterki mialem dobre.

Wszystko dosyc fajnie , fajnie mi sie nia gra tylko jeszcze ulti musze sie nauczyc dobrze grac. Bo duzo zalezy od mojego ulti w tf . Staram sie ultowac jak sa w grupie , tylko czasami pudlo przez uniki graczy np takiej le blanci. Trudno wymierzyc, kwestia praktyki?

Opublikowano

Dzieki , czyli masterki mialem dobre.

Wszystko dosyc fajnie , fajnie mi sie nia gra tylko jeszcze ulti musze sie nauczyc dobrze grac. Bo duzo zalezy od mojego ulti w tf . Staram sie ultowac jak sa w grupie , tylko czasami pudlo przez uniki graczy np takiej le blanci. Trudno wymierzyc, kwestia praktyki?

Trochę praktyki, trochę pomyślunku i refleksu, sporo się mówi ze jak człowiek robi pewne rzeczy na okrągło to staje się w nich mimowolnie lepszy, także graj a dojdziesz do perfekcji w rzucaniu ulta Leonka, pzdr.

Opublikowano

Zgadzam sie z tym . Chociaz probuje minimalizowac moje slabosci nadal trafiaja sie bledy. Do wycwiczenia . W kazdy razie dzieki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...