Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić golda z silvera 4 mimo tylu wh? może ktoś coś doradzi?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wbić golda ze silvera 4 mimo tylu wh,nie gram jak typowy silver gram z goldami w teamie i gram co najmniej na ich poziomie,ale k***a no jest tyle wh że każdy mecz jest przegrany na starcie, 5 polkaów,ogarnietych,nie jakieś kidy po 15 lat,i za  chooja się nie da,jest ktoś w stanie coś doradzić? jakieś pory dnia nocy do grania,cokolwiek? T_T

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

WH to tylko wymówka, najwyraźniej nie jesteś w stanie wyjść bo grasz za słabo albo jesteś niecierpliwy. Spokojnie, niska ranga to nie koniec świata, z czasem awansujesz wyżej, wystarczy trochę pograć.

Opublikowano

WH to tylko wymówka, najwyraźniej nie jesteś w stanie wyjść bo grasz za słabo albo jesteś niecierpliwy. Spokojnie, niska ranga to nie koniec świata, z czasem awansujesz wyżej, wystarczy trochę pograć.

kup sobie czyste konto,zagraj sam te 10 meczy a potem próbuj wyjść z silvera 4, good luck

Opublikowano

kup sobie czyste konto,zagraj sam te 10 meczy a potem próbuj wyjść z silvera 4, good luck

Sorki ale ogarnięty gracz nie dostanie silvera tylko lema.

Opublikowano

Może najlepiej będzie jak olejesz tych z którymi grasz i zaczniesz grać sam? Jak mnie wkur... to wyciszam wszystkich i zawsze prowadzę, bo wiem że mam lepsze możliwości od tych silverów.

NO i może znajdź sobie ogarnięty team.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Grałem u znajomego na koncie silver 3 i miałem dużo funu, bo się z nimi bawiłem i biegałem z zeusami robiąc przy tym ponad 30killi, nie wiem, może to fart xDD

Opublikowano

Jak ktos ma wh, to ciezko mu siedziec w goldzie, wiec rzadko sie trafiaja raczej, trudna ranga do wyjscia, to DMG, tyle gowien, pare dobrych graczy i takie zycie. Jestes za slaby po prostu, nabierzesz wiecej doswiadczenia to bez problemu wyjdziesz. Tym bardziej ze rangi dalej stoja tak srednio, skoro ostatnio po 10 meczach, dostalem DMG. (nie wygralem wszystkich, glownie przez dziwne rzeczy, np wyszlo mi 4 teammatow xD

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

wypowiadają się Ci co są wysoko -_-,u was niema co mecz  zabijania przez drzwi smoka i rush na flashu na ryj -_- 1/5 meczy jest czysty

Opublikowano

Po prostu obrażasz każdego kto cię niszczy i go nazywasz cheaterem. Wcale nie ma teraz tak dużo cheaterów. Na silverach i goldach jest masa smurfów. Do póki nie masz poziomu, ze sobie biegasz z nożem i podczas meczu nie masz statów 40-10 to nie ma co myśleć o wyjściu : D. Od Silver 1 po 1-2 kałacha gra jest z*********e prosta.

Opublikowano

wszyscy są pro w gębie,ciekawe w czym siedzą -_- .Do zamknięcia

nawet moderacja działu i @Zarax mają na ciebie wyjebane :v

Na tych rangach jest akurat mało cheaterów, a więcej smurf'ów. Nie pisz, że masz ogarniętych grajków w teamie skoro mają goldy + silver = kałach, jebane gówniaki.

Zanim się spytasz o rangę hehe, pochwalę się xaxa http://steamcommunity.com/profiles/76561198078696730/screenshots/#scrollTop=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...