Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje?

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno fragmenty kluczy nie lecą jak się gra champami z rotacji nie?Wchodze sobie dzisiaj na konto, które było bocone na bolu na aramach gdzie nigdy wcześniej sie nie logowałem a logowanie z volibota sie jak by nie liczy bo wyskoczylo mi to wszystko z samouczkiem itp itd.Wchodze, żeby otworzyć darmowa skrzynke a tam 26 fragmentów kluczy na 35 zagranych gier z czego nie wygrałem nawet tych 26.O cholere tu chodzi ? xD

Opublikowano

­

Podobno fragmenty kluczy nie lecą jak się gra champami z rotacji nie?Wchodze sobie dzisiaj na konto, które było bocone na bolu na aramach gdzie nigdy wcześniej sie nie logowałem a logowanie z volibota sie jak by nie liczy bo wyskoczylo mi to wszystko z samouczkiem itp itd.Wchodze, żeby otworzyć darmowa skrzynke a tam 26 fragmentów kluczy na 35 zagranych gier z czego nie wygrałem nawet tych 26.O cholere tu chodzi ? xD

nie wiem jak to działa też raz dostałem fragment na postaci której nie posiadałem, co lepsze grałem przez tydzień tak TYDZIEŃ aramy z kolegą i nie dostaliśmy po ani 1 fragmencie klucza.

image.png

Opublikowano

dowód ?

sygna.png

Opublikowano

U mnie problem wygląda następująco, że gram dosyć często rankedy i przez ostatnie 4 dni żadnego klucza, czym to spowodowane? Normalnie raz na 3-4 gry leciał a teraz kompletnie nic. Ma to jakąś częstotliwość?

Opublikowano

Dowód, nawet nie jest możliwe żeby taka ilość części wypadła, na tyle meczy.

dlatego założyłem ten temat sherlocku

Opublikowano

U mnie problem wygląda następująco, że gram dosyć często rankedy i przez ostatnie 4 dni żadnego klucza, czym to spowodowane? Normalnie raz na 3-4 gry leciał a teraz kompletnie nic. Ma to jakąś częstotliwość?

Ma taką samą częstotliwość jak dostawane skrzynki. Poleci parę razy i potem trza czekać.

Fragmenty dostaje się za wygraną gierkę. Nie dość, że na 35 gier dostałeś 26 fragmentów to jeszcze nie wygrałeś tylu. Możesz podać konkretną wartość wygranych? Albo robisz wałka jakiegoś, albo... Sam zresztą nie wiem. Długo te konto było ma bocie?

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Pomyliło mi się, 

Ma taką samą częstotliwość jak dostawane skrzynki. Poleci parę razy i potem trza czekać.

Fragmenty dostaje się za wygraną gierkę. Nie dość, że na 35 gier dostałeś 26 fragmentów to jeszcze nie wygrałeś tylu. Możesz podać konkretną wartość wygranych? Albo robisz wałka jakiegoś, albo... Sam zresztą nie wiem. Długo te konto było ma bocie?

Pomyliło mi się, 35 gier gierek jest wygranych, ale kurde ludzie sie skarżą, że im w ogóle klucze nie lecą a mi na 35 gierek 26 kluczy? To musi być jakiś bug + klucze nie lecą jak sie gra rotacją zacznijmy od tego a ja tam żadnych championów kupionych nie miałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...