Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy dla Kindred

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem,
co sądzicie o nerfach dla Kindred? Podobno usunęli im dmg per hp z pasywki i teraz za każdego marka mają +5 do ataku xD
Imo to już lepiej Vayne do jungli pójść.

Opublikowano

jak tak to zrobią to chyba sobie jaja zrobią NO CHYBA że stacki będą łatwiejsze do zdobywania bo z tym jak sie je zdobywa teraz to kindred bedzie useless

Opublikowano

jak tak to zrobią to chyba sobie jaja zrobią NO CHYBA że stacki będą łatwiejsze do zdobywania bo z tym jak sie je zdobywa teraz to kindred bedzie useless

Toż ja w 10 minucie mam z 6/7 stacków, więc nie trudno je zdobyć. X D

Opublikowano

no tak ale 6/7 stackow to teraz daje dużo ale 30 ad to nie bedzie duzo wiec straci cala swoja moc tez wlasnie gralem i w 20 minucie mialem 12 stackow ale to nie bedzie to samo juz

• Od teraz każdy stack zwiększa ilość zadawanych obrażeń przez Q o 5
  • Od teraz jungler marki są nakładane również na smoki, blue i red buffa. W związku z tym zaktualizowana została lista tierów mówiąca ile stacków Kindred może zyskać zabijając dane potwory tier 1+2 – niezmienione wyłącza się przy 3 stackach, tier 3 – red/blue/rift herald/smoki żywiołów, wyłącza się przy 5 stackach, tier 4- Baron, Elder Dragon wyłącza się przy 7 stackach
  •  A tu nie chodzi ze poprostu to nerf na q (zadaje 135 zamiast 180) i to jest to co bedzie zrobione? + utrudnienie stackowania na jungli przeciwnika przynajmniej ja to tak rozumiem
Opublikowano

czy ten temat to jakies ugrupowanie niedojebow? xD % damage ma caly czas, dodali tylko dps z q i to jest ulatwienie a nie utrudnienie stackowania. jeszcze zmniejszyli cd na wybieraniu i na zaznaczaniu tych samych celow. nie czytajcie tego h2w zjebanego xD

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...