Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL Korea

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zastanawiam sie nad kupieniem tam konta jako smurfa , moze ktos posiada z was tam konto ? Chcialbym dowiedziec sie jaki jest ping? Zakladajac ze na EUNE mam 35-40. Bo widze na youtube ze ludzie graja bezproblemowo z Europy bez zacinek.

Specjalista
Opublikowano

Kiedyś oglądałem jak jakiś Polak grał na koreańskim serwerze, ping niby miał wysoki, ale lagi były nieodczuwalne (film jakoś z 2014 roku), więc "chyba" jedynym problemem to znalezienie konta do kupna.

Opublikowano

Konto to nie problem mozna kupic w sklepie internetowym 20 euro 1 lvl lub 30 euro gotowy 30 lvl pod rankedy.

Opublikowano

Ja sam miałem na większości serwerów Azjatyckich ping 100 - 300.

Na Korei faktycznie lagi nie były aż tak odczuwalne bo ich serwery są na bardzo wysokim poziomie i standardowy ping nawet u zwykłego "Kowalskiego" to około 14 ms.

Opublikowano

­Czemu chcesz grac na korei? Bedziesz mial tam ping ~300. Nie da sie w takich warunkach grac grac skillowymi championami

Opublikowano

Chce zobaczyc czy wyzszy poziom ogolnie , a konto bardziej jako smurf i bardziej for fun. Juz zamowilem konto jutro rano powinniem miec. Jak bedzie bardzo wysoki ping i nie bedzie sie dalo grac to conajwyzej opyle konto taniej.

Opublikowano

Znamy sie kolego? Bede sprawdzal lvl 15 w korei , jakis problem?

Opublikowano

Ktos mi wytlumaczy dlaczego sie tak jaracie graniem na korei, japonii itd? macie serwery EU gdzie jest normalny ping, poziom gry do wysokiego diamentu jest pewnie taki sam.

Kompletny bezsens kupowac konto i jeszcze grac na wysokim pingu c**j wie po co.

Opublikowano

Ktos mi wytlumaczy dlaczego sie tak jaracie graniem na korei, japonii itd? macie serwery EU gdzie jest normalny ping, poziom gry do wysokiego diamentu jest pewnie taki sam.

Ludzie na JP i NA to nie są takie toksycznie ścierwa jak na EUNE, dlatego każdy kto ma na tyle dobre warunki powinien uciekać z tego serwera gdzie się tylko da.

Opublikowano

Poziom taki sam? No tutaj zacząłbym się zastanawiać. Bezsens kupować konto? Czemu tak uważasz? Po co marnować swój czas na levelowanie konta? Jakbym miał hajs to sam kupiłbym jakiegoś smurfika za 30 złotych i pograł na spokojnie rankedziksy. Inny serwer? Ma możliwość - niechaj gra. Przynajmniej będzie mógł się wypowiedzieć na temat tamtejszych serwerów, kiedy taki Kowalski będzie na EUNE całe życie. Równie dobrze możesz wylecieć z pytaniem:

,,Ej ziomek! Czemu jedziesz sobie z tej Polski? Tutaj tak fajnie się żyje wszystkim.'' ~ śmiesznie to brzmi, co?

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Odskocznia od normalnosci :) Jutro zobacze jak to w praktyce wyglada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...