Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz Teamu? Chciałbyś grać ze spoko ludźmi?

GrubyEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Myślałeś kiedyś, że w sumie, to chciałbyś pograć w takiej "konkretniejszej" drużynie w CS'a? Jeśli tak, to ten post jest dla Ciebie, looknij sobie ;)

Najpierw krótkie bla bla bla... (możesz w sumie to pominąć, to tylko moje wypociny ;p )

Ostatnio zacząłem grać sobie w lidze Faceit, miałem dość tego, że ilekroć wchodzę do "normalnego" MM (tego od csa), przydziela mi albo dosyć nierozgarniętych członków drużyny, albo osoby, z którymi ciężko mi się dogadać (albo z racji bariery językowej, albo po prostu z racji negatywności danej osoby, czy grupy osóB). Miałem dość tego, że każdy mecz kończę z naprawdę dobrymi statystykami, ale nie zawsze jest to wygrana. Cóż, pewnie każdy z was kiedyś doświadczył czegoś takiego. Dlatego pomyślałem o czymś właśnie takim:

SEDNO:

Chce skompletować grupę (minimum 5 osób, może być więcej, bo przecież nie każdy zawsze musi być online), z którą stworzymy coś w rodzaju (mocny cudzysłów) "Profesjonalnej" drużyny. 

Co byśmy robili?

-Na pewno gralibyśmy wspólnie MM, dzięki czemu moglibyśmy sobie wypracować takie rangi, o jakich zawsze marzyliśmy :D Wspólne dążenie do wspólnego celu, w miłej atmosferze. Czy to nie brzmi pięknie <3 ?

-Wspólne treningi! :D Wiadomo, drużyna,żeby np osiągnąć taki cel j.w, musi się zgrać, musielibyśmy poświęcić trochę czasu, żeby "nauczyć" się grania razem, tego jak poszczególni zawodnicy grają itp.

Do tego wspólne,dopracowane taktyki sprawią,że będziemy w stanie wygrywać z większością przeciwników.Do tego jakieś granaty no i proszę, po miesiącu spokojnie będziemy ogrywać na poziomie LEM'ów taką drużyną ;)

-Branie udziału w jakichś turniejach online (ESL,Faceit itp. ) No bo czemu nie? Jeśli będzie nam to fajnie wychodziło, drużyna będzie git, to można próbować, często te turnieje nie kosztują nic, a można zgarniać fajne nagrody :)

No powiedzmy,że mnie zainteresowałeś, ale co dalej?

No dobra co dalej? Takich parę rzeczy, w tym momencie chciałbym powiedzieć, że w ogóle ranga obecna jaką masz, nie ma w ogóle znaczenia. Znaczenie ma to jaką jesteś osobą. Tak jak mówiłem, chce stworzyć drużynę, która będzie przede wszystkim odskocznią od codzienności, przyjemnym spędzeniem czasu. Jeśli w tym momencie masz nwm silver 2, ale np.Oglądasz każdy mecz VP, ćwiczysz aima, chcesz być lepszy, to to właśnie miejsce dla Ciebie! Natomiast jeśli jesteś w tym momencie LEMEM, to świetnie, pokażesz nam jak być lepszymi! :)  Osobiście mam teraz rangę na poziomie Gold Nova 1, ZAZWYCZAJ kończę mecze ze średnimi statami 20/15, do tego dochodzi średnio po 4-5 mvp na mecz. Jestem totalnie średnim graczem :), natomiast jeszcze dwa tygodnie temu byłem śilferem :D codziennie ćwiczę, aim, "mówment",granaty itp. Oglądam rozgrywki pro graczy z czego też wynoszę swoje.

No dobra... przekonałeś mnie, wchodzę w to!

Świetnie ziomeczku! (albo ziomalko, no bo czemu nie) Masz teraz 2 opcje, albo napisz do mnie na PW na tym forum, albo na maila [email protected] < Błagam was, ten mail jest mi bardzo potrzebny, używam go w celach "biznesowych" dlatego, niech żaden żartowniś mi go nie zaspamuje zamawiając na niego jakieś reklamy :)

Mam nadzieję,że znajdzie się fajny odzew. Tu na dole będę aktualizował skład drużyny ze wszelkimi informacjami o danych graczach :)

OBECNY SQUAD

GrubyEL aka FaT_BoY

Staż w CS:GO 790H

Ranga: Gold Nova 1

Opublikowano

Ten temat nie kojarzy się z czymś konkretniejszym, poważnie.

No pisząc "konkretniejsze" nie miałem na myśli nie wiadomo czego. Głownie chodzi o fun, przecież nie będzie jakiegoś rygoru typu nwm "Nie było Cię na treningu, wypadasz!" albo coś takiego. Chciałbym po prostu zebrać grupkę ludzi, która lubi pograć, chciałaby grać lepiej, czy po prostu znudziło jej się granie solo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...