Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koledzy nie mogą wejść na mój serwer Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że moi koledzy nie mogą wejść na mój serwer Hamachi. Wcześniej jak robiłem serwer to mogli wchodzić a teraz nie. Mam założoną sieć w której są koledzy. Skopiowałem mój adres IPv4 z Hamachi i dopisałem port po dwu kropku który mi się wyświetlił na czacie podczas robienia serwera przez LAN. Kilka miesięcy temu mogli wchodzić a teraz wyświetla im się "Łączenie z serwerem..." a potem "Upłynął limit czasu" Pomoże ktoś?

Opublikowano

Jeżeli dalej używasz hamachi to weź tylko to ip które ci tam pisze. Nic nie karz im dopisywać .

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Jeżeli dalej używasz hamachi to weź tylko to ip które ci tam pisze. Nic nie karz im dopisywać .

Ale już tak próbowaliśmy i nie działało

Opublikowano

Wyłącz zaporę :)

Jeżeli wyłączenie zapory systemowej nie pomoże, sprawdź połączenie pomiędzy użytkownikami sieci. Jeżeli kropka obok nicku świeci się na niebiesko zamiast na zielono, znaczy że masz połączenie pośrednie. Jest to spowodowane dużym obciążeniem lub niską prędkością łącza.

Opublikowano

w server propeties wpisz ip z hamachi, Sprobuj odblokowac port 25565 w ruterze i wylacz zapore gdy  checie grac. Polecam darmowy hosting aternos.org- nic nie placisz za niego i nie musisz sie meczyc z hamachi

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...