Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyć detale grafiki?

Luissaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jak obniżyć detale graficzne gry ? mam wszystko w ustawieniach na najniższe i wraz przycina się jak spojrzę w góry gdzie jest dużo obiektów, na pustyniach jest dobrze... można wyłączyć poruszane się trawy i chwastów ? tak jakby wiatr je poruszał... dać się gra ale jak wybieram się na hangary to już zcina... nie mam pieniędzy na grę i nowy komputer jestem biedny jak mysz kościelna, myślałem że z 500+ sobie kupie komputer ale trzeba kredyt za Malucha spłacić, kupiliśmy 20 lat temu na raty... mój komputer jest słaby i nie nadaje się nawet do Painta... 3 gb ramu procesor 2 rdzenie 2,14 GHZ intel pentium karta graficzna zintegrowana 128 mb Intel hd graphics 

Pomóżcie ja kocham tą grę ale nie moge się strzelać z ludzmi za dużo lagów ,mam w grze do 15 FPS, jak spojrzę na pustynie lub po niej chodze to mam więcej... mam wyrzucić ten komputer za okno ? Jest jakaś komenda w konsoli żeby coś zmienić z grafiką w grze ? Może kolory z 32bitów na 16 ? nie wiem nie znam się pomóżcie mi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...