Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja budowniczych

Vecas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WYMAGANIA:

- Musi wykazywać się znajomością wszelkich pluginów do budowania,

-  Musi mieć ukończone co najmniej 16 lat,

- Prace muszą być wykonane w sposób staranny i innowacyjny (nawet jeżeli prace miałyby się opóźnić).

- Musi być aktywnym i zaangażowanym (codziennie budowanie wyznaczonego projektu),

Oferujemy:

- Serwer teamspeak, serwer do budowania ew. prywatny serwer VPS (do dyspozycji budowniczego, opłacany przez nas)
- Wynagrodzenie: 5% z zysków serwera,

O nas:

Jesteśmy grupą zaangażowaną w projekt serwera minecraft. Stawiamy na innowacyjność i wygodę przez co szukamy 

osób które również chcą postawić na świeżość w serwerach minecraft.

Kontakt: http://steamcommunity.com/id/vvecas

gg: 9155329

thats.png

Opublikowano

Wybacz że pytam , ale co wspólnego ma wiek z budowaniem ? Równie dobrze 10 latek może budować niż 16 :> A i jeszcze to 5%. Czyli jak przyjdzie 10 budowniczych to 50% zysków dla nich ?

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Wybacz że pytam , ale co wspólnego ma wiek z budowaniem ? Równie dobrze 10 latek może budować niż 16 :> A i jeszcze to 5%. Czyli jak przyjdzie 10 budowniczych to 50% zysków dla nich ?

Szukamy 1 budowniczego. Wiek? Właśnie odezwało mi się kilka osób lat 11 (?) które robią tysiące błędów ortograficznych. 

Kiedy zaprosiłem 2 osoby na teamspeak napisali mi, że nie mają mikrofonu i teamspeaka. 

Nadal chcę ludzi powyżej lat 16.

thats.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...