Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Dev - Twój Technik serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałbym zaoferować Ci swoje usługi związane z tworzeniem serwera Metin2.

Zajmuję się tworzeniem serwerów na GAME oraz Source.

Jeżeli chodzi o source, posiadam własny kod, w pełni zabezpieczony, załatany.

Co do GAME posiadam własne gotowe pliki ( żadne gotowce w 100% stworzone przeze mnie )

Zajmuję się:

Tworzeniem systemów:

Aktualnie pracuję nad kilkoma własnymi systemami:

-dom Handlowy,

-wiadomości offline ,

-CHAT GŁOSOWY W GRZE - nie udzielam informacji na temat tego systemu,

-kilka innych systemów

Pisanie Questów

Zabezpieczaniem  serwera

Edycją Klienta

Języki które znam:

C++

Python

LUA

HTML
PHP

SQL

Od 4 lat zajmuję się marketingiem, ekonomią, inwestowanie oraz pozycjonowaniem stron.

W wolnym czasie pracuję nad kilkoma stronami odpowiadającymi moim zainteresowaniom.

Oczekuję:

-profesjonalizmu ( ja go oferuję )

-gotowego projektu serwera ( w wersji tekstowej )

-zgranej ekipy

-wieku powyżej 16 lat ( najlepiej osoby powyżej 18 lat )

-dobrego kontaktu

-zaangażowania

Kontakt ze mną:
GG: 59405921

eMail: metin2developers @ gmail.com
Forum: metin2Developer

Proszę o kontakt tylko osoby zainteresowane stałą profesjonalną współpracą. Cenię sobie swój czas.

2heeiya.jpg

Opublikowano

Toszto albo Cannzas albo jakiś ciul co nic nie ogarnia, nawet swoich prac nie przedstawi + nowe konto haha... :)

Nie polecam pewnie gówno umie... :P

Cannzas lubi takie oferty pisać itd wiec pewnie to on. :)

Faktycznie taka osoba a wstawia gotowe prace z innego forum itd pf... Nowe okno handlu beczka... Każdy głupi umie sobie znaleźć, faktycznie gościu jesteś w 100% profesjonalny!  ^^  ^^

Opublikowano

Pięć postów "Developer",

Cześć,

-dom Handlowy,

-wiadomości offline ,

-kilka innych systemów

2systemy które już latają po forach od mega czasu i inne systemy hm takie jak katakumby, sklep za AP czy jakies mega unikaty typu systemy afk  ^^ %5E%5E.png

Opublikowano

Bo nowe konto czy 5 postów to od razu Cannzas albo nic nie potrafi, żałosne...Wy też kiedyś mieliście 5 postów i za pewne też tak o Was myśleli.

Oferta dobrze napisana, mogę polecić.

Opublikowano

Pięć postów "Developer",

Cześć,

-dom Handlowy,

-wiadomości offline ,

-kilka innych systemów

2systemy które już latają po forach od mega czasu i inne systemy hm takie jak katakumby, sklep za AP czy jakies mega unikaty typu systemy afk  ^^ %5E%5E.png

Posłuchaj, wiem że pobrać gotowca i edytować sobie go pod siebie to byle cymbał z poradnikiem potrafi zrobić.

Ja wszystkie robię sam od początku, zaczynając od grafiki kończąc na kodowaniu, to był tylko przykładowe systemy nad którymi pracuję.

Pokażesz mi Dom Handlowy, z możliwością płatności SMS, Walutą Serwera (yang) lub Punktami Premium (SM) oraz możliwością wypłaty zarobionych pieniędzy na własne konto PayPal? Jest taki system?

Pokażesz mi system wiadomości offline w którym gracz online ma możliwość kontaktowania się z graczem offline za pośrednictwem gg, skype ( oczywiście wszystko poprzez grę ).

Wiem że napisać system w którym gracz A wystawia item 1 gracz B kupuje go za $ i $ wpływają na konto gracza A to podstawowa wiedza którą byle tłumok potrafi zdobyć.

Ale jeszcze raz przeczytaj to co ci napisałem na temat mojego domu aukcyjnego bądź systemu offline message.

Source daje możliwości których twoja osoba nie jest w stanie ogarnąć, nie mówię tutaj o kwestii praktycznej lecz tylko o teoretycznej.

Toszto albo Cannzas albo jakiś ciul co nic nie ogarnia, nawet swoich prac nie przedstawi + nowe konto haha... :)

Nie polecam pewnie gówno umie... :P

Cannzas lubi takie oferty pisać itd wiec pewnie to on. :)

Faktycznie taka osoba a wstawia gotowe prace z innego forum itd pf... Nowe okno handlu beczka... Każdy głupi umie sobie znaleźć, faktycznie gościu jesteś w 100% profesjonalny!  ^^  ^^

Wstawkę z innego forum zrobiłem, gdyż stwierdziłem że jest to coś ciekawego, a po to jest forum aby "byle głupi człowiek" nie musiał latać po innych forach za czymś co może zostać mu podane pod nos ;)

Przykro mi nie jestem "Cannzas" jeżeli kiedyś z nim  rozmawiałeś zapraszam do rozmowy na skype/ts to potwierdzę to swoim głosem.

Wstawki swoich prac zrobię jak tylko będę miał chwilę czasu.

Co mogę wstawić?

Klienta własnego? Przecież pełno ich tutaj na forum

Questa? przecież pełno tego na forum wystarczy pobrac byle jakiego questa i edytowac go pod siebie... też mi wyczyn

Pliki serwerowe? Masz ich pełno na forum, od terenzo po pliki innych serwerów ( Lajk ostatnio wrzucił terenzo na source także tym bardziej sensu nie widzę wrzucania plików serwerowych )

Pewnie oczekujesz że wrzucę ci tutaj np taki prawdziwy kod source nie ten pobugowany z mpcforum a ty sb go wykorzystasz czy to tam do tworzenia serwerów albo do resselingu... już biegnę

Sprawdze forum i pomyślę co ciekawego można by dodac na forum.

XDDDDDDDDDDDDDDDD

MAXIK JAK NIC

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie jestem "MAXIK" :)

jakieś prace twojego wykonania można ujrzeć czy nie zabardzo?

Wiesz co w tygodniu coś wrzucę może stworzę temat ala portfolio i tam pododaje kilka przykładowych prac :)

Pięć postów "Developer",

Cześć,

-dom Handlowy,

-wiadomości offline ,

-kilka innych systemów

powiesz mi od kiedy liczba postów świadczy o umiejętnościach?

2heeiya.jpg

Opublikowano

Wypowiem się bo śmieszy mnie ten temat - taki z Ciebie dobry "developer" to zapraszam do pokazania na PW (lub w temacie) wideo/gifa pokazującego te Twoje systemy.

PS: Pewnie odpowiesz, że jak znajdziesz czas.. na skutek czego nigdy tego nie wstawisz. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wypowiem się bo śmieszy mnie ten temat - taki z Ciebie dobry "developer" to zapraszam do pokazania na PW (lub w temacie) wideo/gifa pokazującego te Twoje systemy.

PS: Pewnie odpowiesz, że jak znajdziesz czas.. na skutek czego nigdy tego nie wstawisz. Pozdrawiam.

mam ci kod źródłowy pokazać czy co, skoro nad czymś pracuje tzn że to nie jest jeszcze skończone.

Wszystkie materiały będą na moim kanale na youtube ( nazwy na razie nie podaje ) dotyczyć będą nowych zmian w systemach.

Ja wam moi drodzy nic udowadniać nie muszę :)

Jeżeli ktoś zdecyduje się na pracę ze mną na pewno nie pożałuje a to czy wy szanujecie/wierzycie w moje umiejętności, to mnie najmniej obchodzi :)

Ale wkrótce pododaje jakieś prace na forum ;) 

2heeiya.jpg

Opublikowano

mam ci kod źródłowy pokazać czy co, skoro nad czymś pracuje tzn że to nie jest jeszcze skończone.

Wszystkie materiały będą na moim kanale na youtube ( nazwy na razie nie podaje ) dotyczyć będą nowych zmian w systemach.

Jeżeli ktoś zdecyduje się na pracę ze mną na pewno nie pożałuje a to czy wy szanujecie/wierzycie w moje umiejętności, to mnie najmniej obchodzi :)

Ciekawe downie... Kto się skusi skoro nie widać w tobie zero jakości.. zero systemów co skończysz "Niby" systemy jak ukończysz podstawy plików robienia komuś? :P

Porażka na pewno ktoś się skusi na typa który tyle pierdoli co on nie potrafi a nic nie pokaże... wielu tu takich było i okazało się oszustami albo osobami nie umiejącymi nic także sorry bardzo jak nie pokażesz nic swojego nikt od ciebie żadnej z usługi nie weźmie pozdro. ;)

Opublikowano

Prawdę mówiąc, patrząc na ten temat to nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... Wypisujesz czego to Ty nie umiesz, a żadnego portfolio nie wstawiłeś. Myślisz, że co? Ze jak wypiszesz co potrafisz to od razu ludzie Cię poleca i będziesz miał np. zlecenia? Skoro masz takie umiejętności (jeśli wgl takie masz) to po cholerę robisz pod metina? Skoro jesteś tak obeznany to czemu nie robisz zleceń/projektów dla firm? Na tematy, w których nie ma żadnych przykładowych prac szkoda tracić czas. To tylko moje zdanie. :)

Ciekawe downie... Kto się skusi skoro nie widać w tobie zero jakości.. zero systemów co skończysz "Niby" systemy jak ukończysz podstawy plików robienia komuś? :P

Porażka na pewno ktoś się skusi na typa który tyle pierdoli co on nie potrafi a nic nie pokaże... wielu tu takich było i okazało się oszustami albo osobami nie umiejącymi nic także sorry bardzo jak nie pokażesz nic swojego nikt od ciebie żadnej z usługi nie weźmie pozdro. ;)

Miałbyś chociaż trochę honoru i nie wyzywal autora tematu...

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Prawdę mówiąc, patrząc na ten temat to nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... Wypisujesz czego to Ty nie umiesz, a żadnego portfolio nie wstawiłeś. Myślisz, że co? Ze jak wypiszesz co potrafisz to od razu ludzie Cię poleca i będziesz miał np. zlecenia? Skoro masz takie umiejętności (jeśli wgl takie masz) to po cholerę robisz pod metina? Skoro jesteś tak obeznany to czemu nie robisz zleceń/projektów dla firm? Na tematy, w których nie ma żadnych przykładowych prac szkoda tracić czas. To tylko moje zdanie. :)

Miałbyś chociaż trochę honoru i nie wyzywal autora tematu...

Pracuję w firmie informatycznej :)

Zajmuję się wraz z grupą znajomych pracą nad własną grą, na bazie metin2

Mam problemy zdrowotnie aktualnie dlatego zaoferowałem pomoc w tworzeniu serwera metin2, tylko przez problmy zdrowotne mam dłuższą wolną chwilę.

Co do moich prac tak jak już powiedziałem, jak tylko stwierdze że coś jest potrzebne na forum, postaram się to stworzyć i udostępnić.

PS: To co umiem to nie są jakieś Bóg wie jakie umiejętności według mnie. Gdybym sam stworzył grę ala Metin2, to tak w takim przypadku możemy mówić o umiejętnościach.

2heeiya.jpg

Opublikowano

Kolego ale ty dalej nie rozumiesz piszesz jakie to nie masz systemy i załóżmy piszesz ze masz 3systemy edytowane etc zajebiste i super piękne jednak nawet nie potrafisz zaprezentować KURW.. JEDNGO NAWET TEGO NIE POTRAFISZ POKAZAĆ dam ci przykład załóżmy takę L&A gość od grafiki nie wiem czy dobrze napisałem ich nazwę ale oferują się tutaj i oni maja full prezentajce wklepali cześć swoich prac stron itd... spoko a myślisz ze jakby oni/on napisał "no wapolpracowalismy z 10serwerami itd... tu macie kontakt itd(bez pokazania swoich umiejętności graficznych jakiś SS etc) ktoś do nich by napisał NIE prędzej by ich wysmiali tak ja ciebie tutaj szczególnie ze zrobiłeś new acc i jeszcze Metin2Developer no kuzwa błagam was

Gość Lajk™
Opublikowano

Bo nowe konto czy 5 postów to od razu Cannzas albo nic nie potrafi, żałosne...Wy też kiedyś mieliście 5 postów i za pewne też tak o Was myśleli.

Oferta dobrze napisana, mogę polecić.

1. Jeśli coś oferujesz - pokazujesz swoje prace.

2. Na tym forum jest normą tworzenie nowych kont.

3. Łatwo jest wykryć tą samą osobę.

4. Mieliśmy 5 postów a teraz mamy 1000 bo nie zmieniamy co i rusz kont.

Popieram kolegę wyżej.

Opublikowano

>html

>język programowania

XDDD

Fajnie, że jesteś takim zaawansowanym i bardzo dobrym technikiem, że nie ukończyłeś jeszcze żadnego projektu.

tenor.gif

Opublikowano

Nie przekonywuje mnie, ale ludzie - dajcie mu szansę. Poczekajmy na ten filmik prezentujący jego autorskie systemy i dopiero się wypowiadajmy. Bo mam wrażenie, że wypowiadają się tutaj tacy, którzy myślą, że umieją wszystko najlepiej i nie może się ktoś trafić mniej znany na scenie, a potrafiący o wiele więcej. Taki trochę ból dupy.

Opublikowano

Śmiejecie się z niego, a dlaczego nie śmiejecie się z ludzi, którzy postawili serwery Metin2 pełne bugów, które działały zaledwie kilka dni, godzin albo w ogóle na starcie padły?
Z tych ala Pro Ekip się nie śmieliście jakie to oni mają umiejętności.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Śmiejecie się z niego, a dlaczego nie śmiejecie się z ludzi, którzy postawili serwery Metin2 pełne bugów, które działały zaledwie kilka dni, godzin albo w ogóle na starcie padły?

Z tych ala Pro Ekip się nie śmieliście jakie to oni mają umiejętności.

Nie no masz rację każdy po dniu każdego nowego serwera który wychodził i było czarno na białym info od graczy ile bugów wychawalal taki serwer xD
Opublikowano

Nie polecam tego Pana najprawdopodobniej to canzass.

Dostałem informację od znajomego że kilka dni temu Pan canzass miał opis na GG "Robi ktoś jakiś serwer metin2 ?"

Pokaż swoje prace lub przy jakich projektach pracowałeś ?

Pozdrawiam i nie polecam.

Opublikowano

Pracuję w firmie informatycznej :)

Zajmuję się wraz z grupą znajomych pracą nad własną grą, na bazie metin2

Mam problemy zdrowotnie aktualnie dlatego zaoferowałem pomoc w tworzeniu serwera metin2, tylko przez problmy zdrowotne mam dłuższą wolną chwilę.

Co do moich prac tak jak już powiedziałem, jak tylko stwierdze że coś jest potrzebne na forum, postaram się to stworzyć i udostępnić.

PS: To co umiem to nie są jakieś Bóg wie jakie umiejętności według mnie. Gdybym sam stworzył grę ala Metin2, to tak w takim przypadku możemy mówić o umiejętnościach.

Brak pytań... Kolejny "projekt", który nie wypali.

BxFcm1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...