Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon kupić do 500 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: 500zł
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: Do końca czerwca :)
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): Telefon ma służyć do cykania selfie i do używania internetu oczywiście jakieś gierki też
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): głównie to slot na sd :)
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Nie

Polecacie ? : http://allegro.pl/samsung-galaxy-grand-prime-g530h-dual-sim-czarny-i6201404092.html

Opublikowano

Zapraszam pod koniec czerwca :)

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Są, ale pod koniec czerwca wszystko się może zmienić.

Opublikowano

To, że autor chce kupić telefon pod koniec czerwca nie znaczy, że nie możesz podsunąć swojej propozycji teraz.

Na ten moment za tą cenę wyłapiesz Moto G 2 generacji, nie ma jednak niestety slotu na SD. Grand Prime jest beznadziejny, ewentualnie jakiś chiński model. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To, że autor chce kupić telefon pod koniec czerwca nie znaczy, że nie możesz podsunąć swojej propozycji teraz.

Na ten moment za tą cenę wyłapiesz Moto G 2 generacji, nie ma jednak niestety slotu na SD. Grand Prime jest beznadziejny, ewentualnie jakiś chiński model. 

Ale czy ty nie rozumiesz że pod koniec czerwca może się wszystko zmienić? Poza tym za tą cenę można znaleźć Moto G 3 gen w x-kom bodajże, a więc to jest bez sensu.

Opublikowano

Ale czy ty nie rozumiesz że pod koniec czerwca może się wszystko zmienić? Poza tym za tą cenę można znaleźć Moto G 3 gen w x-kom bodajże, a więc to jest bez sensu.

Rozumiem, ale mamy forum i mamy jego regulamin. Wystarczy, że zaproponujesz autorowi jakiś telefon na ten moment i powiesz, że lepiej się stanie jak poczeka do czerwca. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wytłumacz mi proszę, jaki punkt regulaminu złamałem.

//Właśnie złamałeś kolejny, takie sprawy pisz w edycji posta, a nie tutaj. Tym razem jest to offtopic, poprzednio zwykły spam - post nie wniósł nic do tematu, nie wytłumaczyłeś nawet dlaczego autor ma czekać do końca czerwca. Ja nie wymyślam zasad panujących na forum, ja tylko czuwam nad ich przestrzeganiem. @DnaloP dał Ci -5 pkt za ten post, ale tylko i wyłącznie z jego dobrej woli - powinny one zostać. 

//Razeer123

Ten temat to tylko i wyłącznie spam, bo NIE WIADOMO co będzie pod koniec czerwca. Po co pisać temat miesiąc przed zakupem, skoro nie wiadomo co będzie za miesiąc? Czy będzie tańszy czy droższy?

Opublikowano

@Razeer123 @androidfanboy stop drama plz

Polecam moto g 3gen w tej cenie.

Może znajdziesz jakiś od xiaomi.

W cenie 500 zł można poszukać jakichś używek flagowców typu Lg G2, Z itp.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...