Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura, jak ułożyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim chciałem się od was dowiedzieć chociaz nie wiem czy ktos sie na tym zna i tak dalej jak ulozyc taka fryzure ?

Obecnie mam boki i tył krótko a góra długa a chciałbym mieć coś na podobieństwie rapera filipka i tego goscia, sa identyczne

16307783b8a97687641ee112feeb3267.png

54fdfebbe5a8a3107ad3d0551fc19b06.png

f151bd56d6e4ace533b2a8355272aa31.png

Pokazywalem u fryzjera zdjecie i zrobila mi boki krotko i gora tak jak na zdjeciach, postawila mi bodajze na zel albo na gume ale po dniu juz mi opadly a sam nie umiem ich tak postawic, nie wiem jak.. jakies porady?

Opublikowano

Do dłuższych włosów używaj pasty, spróbuj nakładać na pojedyncze pasemka trochę pasty i wywijać włosy do góry, można spróbować suszarką oraz lakierem.

Ewentualnie pasta i robienie ręką artystycznego nieładu, czyli mielisz i wywijasz włosy do góry xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

albo pomada albo lakier

ja preferuje lakier, kup sobie jakiś 4/5 mocność i kiedy zaczniesz psikać lakierem modeluj włosy ręką albo palcami

Opublikowano

Mocny lakier, bądź żel. 
Trochę praktyki i będzie okej. 

Pomyśl co kobiety mają, gdy uczą się robić ładne kreski na oczach :p 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...