Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włączanie PlayStation 4

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Czy wy też tak macie gdy podłączycie swoje PS4 do gniazdka i od razu chcecie włączyć to  nie reaguje? Wciskam przycisk włączania i nic się nie dzieje. Dopiero po jakiś 5 sekundach gdy nacisnę to się włącza. Czy wszystko z moją konsolą jest w porządku?

Opublikowano

Jeśli konsola jest nowa to spokojnie. Gdy klikne przycisk to słyszę pikniecie i czekam aż PlayStation się uruchomi w pełni

No ale gdy ja nacisne to nic nie reaguje. Żadnego dźwięku. Dopiero po paru sekundach musze znów nacisnąć i dopiero sie włącza. Konsole mam co prawda około 3 miesiące, ale rzadko jej używam więc można powiedzieć że jest nowa

Opublikowano

Nowa czy stara powinna działać tak samo, tym bardziej powinna działać lepiej gdy jest nowa, jeśli ci to nie przeszkadza to z tym żyj ale jest możliwość że to może mieć większe skutki. Polecam pójść z tym na serwis tylko przygotuj się na przynajmniej 3 tygodnie czekania ;)

Przy włączaniu padem to samo?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mogę się zacząć śmiać? Zrób to samo z komputerem albo notebookiem (bez akumulatora) i wtedy sięzastanów, czy Twoja konsola jest uszkodzona -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...