Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nożownik vs Policja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Pałować ile wlezie to się nauczą porządku. Za nic się pałą nie dostaje.

Kiedyś obiegło internet nagranie jak to straż miejska katowała w samochodzie nastolatka więc ja nie powiedziałbym że za nic pałą się nie dostaje przynajmniej nie zawsze

gQSkfLC.png

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Pałować ile wlezie to się nauczą porządku. Za nic się pałą nie dostaje.

Kiedyś obiegło internet nagranie jak to straż miejska katowała w samochodzie nastolatka więc ja nie powiedziałbym że za nic pałą się nie dostaje przynajmniej nie zawsz

Widziałeś jak go pałują ale co zrobił to już Cie nie interesowało? Dziwne podejście.

Cyrk.png

Opublikowano

Kiedyś obiegło internet nagranie jak to straż miejska katowała w samochodzie nastolatka więc ja nie powiedziałbym że za nic pałą się nie dostaje przynajmniej nie zawsz

Widziałeś jak go pałują ale co zrobił to już Cie nie interesowało? Dziwne podejście.

Zgarnęli go normalnie z ławki a za co to do dzisiaj nie wiadomo. Mimo że w wypadku filmu z tematu się należało to uważam że policja i straż miejska często nadużywa swoich praw 

gQSkfLC.png

Opublikowano

@Gandern

SM i Policja to nie to samo, co nie zmienia faktu, że jak w obu przypadkach trafisz na niewłaściwych to masz przejebane. Moim zdaniem za słabo go napierdalali. Ale teraz może bd. miał nauczkę, choć z takimi Sebixami nic nigdy nie wiadomo.

Opublikowano

Zgarnęli go normalnie z ławki a za co to do dzisiaj nie wiadomo. Mimo że w wypadku filmu z tematu się należało to uważam że policja i straż miejska często nadużywa swoich praw 

Niektóre przypadki są naprawdę dziwne, ale prawda jest taka, że w większości przypadków za nic nie dostaje się pałkom 

Opublikowano

@izakkrulem głupoty pierdolisz. W większości dostają co powinni, tylko mniejszość jest najbardziej rozpowiadana, i stąd odgórne przekonanie, że hurr durr większość to zło, hwdp, bijo za nic :v 

graphic.png

Opublikowano

@izakkrulem głupoty pierdolisz. W większości dostają co powinni, tylko mniejszość jest najbardziej rozpowiadana, i stąd odgórne przekonanie, że hurr durr większość to zło, hwdp, bijo za nic :v

No tak napisałem, że w większości przypadków dostaje się pałką za zły czyn

Opublikowano

Widziałem jeszcze kłótnie o paralizator, było tam kilku policjantów, pryskali kilkoma gazami, a żaden nie miał paralizatora? Z nim byłoby łatwiej.

Opublikowano

No, zdarzają się przypadki że "napierdalają" za nic.. Ale tutaj według mnie słuszne zachowanie, ale trochę beka z tak "wyszkolonych" policjantów, ponieważ wystarczył jeden dobry kop w rękę i nóż sam by wyleciał ;x a nie pałować nie wiadomo ile. Chociaż może się bali, w tym wypadku słusznie go napierdalali ale śmierć typa który połknął samarkę z marichuaną to wina policji ;x Wina jest po obu stronach tego chorego gówna według mnie. xD

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

No, zdarzają się przypadki że "napierdalają" za nic.. Ale tutaj według mnie słuszne zachowanie, ale trochę beka z tak "wyszkolonych" policjantów, ponieważ wystarczył jeden dobry kop w rękę i nóż sam by wyleciał ;x a nie pałować nie wiadomo ile. Chociaż może się bali, w tym wypadku słusznie go napierdalali ale śmierć typa który połknął samarkę z marichuaną to wina policji ;x Wina jest po obu stronach tego chorego gówna według mnie. xD

Ta osoba wcześniej zraniła już leżącego obok policjanta, po drugie była pod wpływem narkotyków, więc nie panowała nad osobą, pod wpływem jest jeszcze bardziej nieobliczalna 

Opublikowano

Ciekawa sytuacja. Trochę śmiesznie wygląda moment z mopem, ale rower to przesada. 

Brak wyszkolenia i mamy efekty, a wystarczyło go jednym ruchem obezwładnić.

Opublikowano

Zaraz sebixy wyjdą na ulice a za nimi obywatele nie wiedzący co i jak, tak jak z aresztowaniem kobiety.

Niedługo policja będzie się bała reagować :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ale wy pierdolicie głupoty... 

Może się bali dostać kosy? 

Najbardziej mnie dziwi u ludzi że pod filmikami z Brazylii gdzie policja pałuje gangsterów, albo do nich strzela to wszyscy "Taaa dobrze im tak, u nas też tak powinni robić"

A gdy jakiś patus dostał paralizatorem i umarł to nagle k***a milion białorycerzy że policja jest brutalna 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...