Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie KamerModa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pyt1. Pobrałem Metin2ModPL czy jeżeli chciałbym z niego korzystać, (nie na głównym koncie) i stało by się tak, że dostane bana na konto. To czy dostane bana na ip i nie będę mógł korzystać, ze swojego konta lub dostanę na nie bana czy tylko na postać oraz email do niej przypisany?

Pyt2. Jeżeli będę korzystał z Metin2ModPL i przypuśćmy zablokowali mi 30-tą postać, to otrzymam blokadę na IP?

Pyt3. Zgram Metin2 na drugi dysk i tam wkleję Metin2ModPL, czy mogę korzystać z niego i jednocześnie z normalnego klienta bez moda? Czy dostanę blokadę na dwa konta? Czy tylko na to, gdzie jest mod?

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

Opublikowano

1 NIE BANUJĄ PO IP.OSOBNE MAILE MUSISZ MIEC.Jedno konto jak dostanie bana to wiecej ich nie dostanie.Chyba,ze z nimi handlowales np.z glownym to poleci
2Nie chyba,ze sa koło siebie te postacie.
3możesz.Nato gdzie jest mod i powiązania.xD

/niereg. sygna

Opublikowano

Czyli nie handlować, to pewne info? Żebym czasem głupoty nie zrobił xD

Chodziło mi o 30 różnych kont, które zostały zablokowane czy w końcu istnieje możliwość otrzymania bana na ip?

Opublikowano

Chodziło mi o 30 różnych kont, które zostały zablokowane czy w końcu istnieje możliwość otrzymania bana na ip?

To już raczej zależy od administracji serwera, na jednych od razu dostajesz na ip od innych w ogóle nie dostajesz na ip

Opublikowano

mozesz handlowac,ale przez sklepik.Na ip nie ma szans bo taka blokada na ip nic nie daje.Format kompa czy coś i znowu grasz

/niereg. sygna

Opublikowano

Ban jest za powiązania a nie po numerze IP.

znowu się spotykamy xD ale widać poziom tego forum piszesz coś to ludzie nie dowierzają ola boga to nie mzoliwe ban bez Ip :O i trzeba jeszcze 100 komentarzy dowalic ,zeby wiesz było wiarygodniej

/niereg. sygna

Opublikowano

ban na ip ? nie wiem czy to możliwe .. hmmm z kamermodem w swojej przygodzie z metinem miałem dużo do czynienia i ... jeśli używasz głowy i myślisz co robisz to nie jesteś w stanie wyłapać bana ;) pilnuj konta, niech nie chodzi całą noc 24/7 jak ktoś pisze, lepiej odpisać, nie nadużywać prędkości itd... jesteś w stanie osiągnąć topke jeśli tylko nie nadużywasz takich dobroci jakimi jest kamer mod :P

;)

Opublikowano

Chce go używać tylko do zarobku nic więcej

Opublikowano

Jeśli używasz kamermoda na jednym koncie i na innym przykładowo nie używasz, ale masz identyczne IP licz się z tym, że możesz otrzymać blokadę na obydwa konta, ze względu na powiązania IP logowania lub założenia konta.

Opublikowano

Jeśli używasz kamermoda na jednym koncie i na innym przykładowo nie używasz, ale masz identyczne IP licz się z tym, że możesz otrzymać blokadę na obydwa konta, ze względu na powiązania IP logowania lub założenia konta.

@Sielu  xD czy ty to widzisz ? xD od kiedy jest powiazanie ip na globalu ^^ szkoda tylko,ze nigdy nie dostałem bana na iP xD ale widać ja się nie znam... xD

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...